Vodafone Rezilliği !!

Bora1

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar,
Forumda konuda açmıştım Vodafona numaramı taşımak için.
Geçen pazar sabahı saat 10 da geçiş için forum doldurduk ve hat aldık. Yani 2 Şubat.
Bugün uğradım şubeye. 5 gün oldu nezaman açılacak dedim. Ve bana Vodafone tarafından red geldiğini söyledi.
Ayrıca red forum doldurduktan 1 gün sonra geliyormuş.
Neden diye sorduğumda babamla aynı kütükten olmadığımı söylediler. Yani sistem öyle söylüyormuş.
Çıkardım kimliği gösterdim. Sistem bu yapabileceğim birşey yok dedi. Ancak tekrar işleme sokabilirim dedi. Peki dedim sokun ozaman işleme.
Yarına onay veya red gelirmiş.
Şimdi sevgili vodafone elemanı ,
Madem red alıyor. Neden bana haber vermiyorsunuz. Orda numara yazıyor. Bir aramak en azından mesajla bilgilendirmek gerekmiyormu ?
Yapacağım tarife yada paket herneyse son katılım günü 14 şubat.
Ben zaten bu paket için bu operatöre geçiyorum.
Sağda solda reklam yapıyorlar gelin vodafona öyle iyi böyle iyi.
Aramaya bile tenezül etmiyorlar.
Ordaki problemi çözmemiz nekadar sürecek şimdi beni bildiğiniz ortada bıraktılar yani.
Zaten bugün cuma günü yarın ve pazar günü işlem yapmıyorlar. Pazartesi günü çözdük diyelim 3 günde hat açılacakmı ?
Şimdi ben ne yapmalıyım arkadaşlar ?
Gidip ordaki hatalı kişiyi bulup kafasından kıvılcımmı çıkartmalı ?
Yoksa Vodafone müşteri hizmetlerini arayıp bu sorunu hemen çzömelerinimi istemeli ?
Fikirlerizi bekliyorum,
Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı