Vodafone Upload hızı Nasıldır?

Sczhproneia

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 4 yıldır TTNET kullanıcısıym. Upload hızım 2.0 MBps download hızım 40 mbps. Dosya aktarım hızım 4 mbps, dosya gönderim hızım 250 kbps. Vodafone'a geçmeyi düşünüyorum bana upload hızı lazım, 5 mbps olsa yeterlidir. Vodafone fiber kullanan arkadaşlar varsa ekran görüntüsü atarlarsa sevinirim.

Superonline kullanıcısı olarak Superonline öneririm tabi orada mevcutsa, herhangi bir sorunda internet kullanamadığın süreyi fatura kesiminde iletirsen mevcut faturandan bile düşüyorlar şahsen seviyorum

4 ay sonra Turkcel Superonlie altyapısı gelecekmiş.Bende superonlie istiyordum fakat o kadar süre bekleyemem. @ExiSTeNCe

Vodafone altyapı olarak TTNET altyapısını kullanıyormuş. Benim merak ettiğim nokta şu; TTNET max. 2mbps upload veriyor.Vodafone bu sınırı aşabilir mi?

Yaklaşık 4 aydır Vodafone'dan fiber internet kullanıyorum. Upload hızım aşağıdaki ekran görüntülerindeki değerler arasında gidip geliyor. Vodafone Türk Telekom altyapısını kullanıyor ama 2 Mbps sınırı Fiber tarifelerde artıyor. BTK'nın yayınladığı hız standartları tablosunu da mesajıma ekliyorum.
1e78113d3d8375f33ee4b911956a82c9.png
Screenshot_2016-07-12-17-18-39.png
af9c04e2794a024b62ccc8c9dbff019a.JPG

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı