Vodafone vs Türk Telekom

Mustafa Saltık

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben şu anda Türk Telekom kullanıyorum ama hiç de memnun değilim.

Vodafone Fiber kullanıyorsanız servisi hızlı mı? Kopmalar oluyor mu?
Sözleşmenizdeki hızınız ne kadardı ve şu anda ne kadar hız alıyorsunuz?
Ben Türk Telekom ile 16 Mbit'e anlaştım fakat altyapı yok diyerek bunu 8 Mbit'e indirdiler ve biz hâlâ aynı ücreti ödüyoruz. Speedtest'de sadece PC bağlıyken bile 6.50 Mbit-7 Mbit gibi hızlar alıyorum. Bu problemleri yaşar mıyım?

Fiyat göz etmeden bile sizce hangisi daha iyi? Bir de onu yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Altyapınız kaç Mbps hız destekliyor ilk olarak bunu öğrenmelisiniz. 8 verilip 7 almanız doğal bir şey herhangi bir sorun teşkil etmiyor.

Altyapınız kaç Mbps hız destekliyor ilk olarak bunu öğrenmelisiniz. 8 verilip 7 almanız doğal bir şey herhangi bir sorun teşkil etmiyor.
En fazla gördüğüm rakam o düzenli aldığım rakam değil.
10 saniye önce test ettim ve sonuç 4.72Mbps

En fazla gördüğüm rakam o düzenli aldığım rakam değil.

10 saniye önce test ettim ve sonuç 4.72Mbps
Firmalar satış yaparken xx'e kadar olarak satış yapar. Size ulaşan hız o an sizin bağlı olduğunuz kutunun yoğunluğundan bile etkilenir. Altyapınızın desteklediği hızı ilk olarak bu adresten öğrenin. Eğer altyapınız 8 Mbps den yüksek bir değeri karşılamıyorsa siz alsanız bile o hızı elde edemezsiniz.

Firmalar satış yaparken xx'e kadar olarak satış yapar. Size ulaşan hız o an sizin bağlı olduğunuz kutunun yoğunluğundan bile etkilenir. Altyapınızın desteklediği hızı ilk olarak bu adresten öğrenin. Eğer altyapınız 8 Mbps den yüksek bir değeri karşılamıyorsa siz alsanız bile o hızı elde edemezsiniz.
Zaten söylediklerinin hepsini biliyorum. Benim merak ettiğim şey Vodafone'ye geçince keşke Türk Telekom'da kalsaydım der miyim?

Oh eskiler, 4 Mbps'den bahsediyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı