Vodafone'a geçilir mi?

Hoocam 375 TL.

Taahhüt olayı işte Turkcell de aynı 218 TL'den 510 TL'ye cıkarıyor 35 GB internetten 50 GB cıkıyor.

Turktelekom öneririm Vodafone cidden bulaşılmaz eskiden Turkcell' den sonra en iyi hizmeti Vodafone veriyordu ama son 2-3 senedir hiç iyi değiller alt yapı vs. hiç bir yatırımları yok adam akıllı.
Turktelekom daha iyi şuan Vodafone' den ben para konusunu dert etmediğimden güzel bir hizmet alayım diye Turkcell' e geçtim 8 senedir Vodafone kullanan birisiydim.

Hiç bulaşma kullan kalite diyorsun o zaman.

Türk Telekom öneririm Vodafone cidden bulaşılmaz eskiden Turkcell'den sonra en iyi hizmeti Vodafone veriyordu ama son 2-3 senedir hiç iyi değiller altyapı vs. hiçbir yatırımları yok adamakıllı.
Türk Telekom daha iyi şu an Vodafone'den ben para konusunu dert etmediğimden güzel bir hizmet alayım diye Turkcell'e geçtim 8 senedir Vodafone kullanan birisiydim.

Vodafone'nin ücretsiz ispark gibi olaylarıyla faturayı bedavaya getirdiğimi hissediyorum ve sınırsız WhatsApp olayı çok iyi. Vodafone ile aklınızdan geçen hızları alamazsınız fakat kesinlikle yarı yolda bırakmaz. Ben Turkcell'e geçtim fakat 20GB'lik tarifeyi benim adıma 450TL'ye çıkardıkları için. 70TL'den bir anda fırlattılar.

Hocam bazi yerlerde H+'a düştüğü oluyor. Edge bile gördüm. Nasil yari yolda bırakmıyor.

Az önce deneme amaçlı 4k video açtım takılma olmadı vodafone internet ile.Yani bu şebekelerle alakalı değil mi,6 sene önce yaylada turkcell ve vodafone hiç çekmezdi,telekomun verdiği 2 mb internet imrendirirdi.Bu sene vodafone kullandım yaylada 20 mb hız civarıydı,telekom hala 2 mb veriyor.Bulunduğun lokasyona göre tercih yapsan daha iyi olur.

Arkadaşlar Turkcell çok fiyatlar istiyor su paket sizce geçilir mi?

Genç yeni red sınırsız iletişim 60 GB.

Pakete geçilir bunun için 30+30 sosyal medya var kullanan herkes internetin yavas olduğunu söylüyor var mı kullananlar.

Turkcell devam bence hocam fiyatına değer en azından.

O sinirsiz 60GB'a kac para istiyorlar hocam? Ben Vodafone'dayim. 20GB sinirsiz iletisim 220 lira veriyorum. Ben enayi gibi hissediyorum.
Çok veriyorsunuz. Paket değişikliğine gidin bence.

1708451970076.jpeg

Geçen sene tarife fiyatlarından almışsınız çok veriyorsunuz diyorsunuz. Sistemin nasıl işlediğini bilmiyor iseniz yorum yapmayın aldığınız paket fiyatı geçen senenindi 28 Aralıkmı o tarihten sonra bu fiyatlar değiştirildi.
Haklısınız, geçen yılın tarifesiymiş. Kusura bakmayın. Ayrıca şimdi baktığımda arkadaşın kullandığı fatura ₺335/ay olarak gözüküyor. Sanırsam kendisi de geçen yıl almış. Yine bir şey değişmedi. Değişti mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı