Vodafone'a POCO X3 Pro ne zaman gelecek?

Dediğim gibi oyun oynamayacaksan bu telefon çekilmez. Bütçe verirsen daha iyisini önerebiliriz. Bu telefon ısınıyor ve tuğladan farkı yok. Bütçesinde ekranı kötü.
J7 Prime'dam her türlü kat kat iyi olacağı kesin. Tuğla gibi olması da sorun değil. Ayrıca kullanan bir sürü kişi var ve memnunlar.
https://www.hepsiburada.com/poco-x3-pro-128-gb-poco-turkiye-garantili-p-HBCV000005NG7A hocam isterseniz buradan taksit seçeneği var mı bir bakın. Çok istiyorsunuz anlıyorum ama gerçekten o para verilmez. İyi kötü bir bilgisayar alınır o paraya.
Biliyorum hocam. Elimde zaten oyun laptobu mevcut. Şu anki telefonum artık kafayı yemeye başladı. Daha fazla kullanabileceğimi de sanmıyorum.

J7 Prime'dam her türlü kat kat iyi olacağı kesin. Tuğla gibi olması da sorun değil. Ayrıca kullanan bir sürü kişi var ve memnunlar.

Biliyorum hocam. Elimde zaten oyun laptobu mevcut. Şu anki telefonum artık kafayı yemeye başladı. Daha fazla kullanabileceğimi de sanmıyorum.
Pardon hocam sisteminizi şimdi gördüm. Umarım güzel bir fiyatla istediğiniz telefona sahip olursunuz.

256 GB almamın sebebi de şu anki telefonum 16 GB ve hiçbir şey sığdıramamaktayım. Bundan iyice bıktığım için 256 GB modelini seçtim.
Pardon hocam sisteminizi şimdi gördüm. Umarım güzel bir fiyatla istediğiniz telefona sahip olursunuz.
Umarım hocam. Ama sanmam. Piyasa kötüye gidiyor. Telefon işim yatabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı