Vodafone'da kalmalı mı?

Makaleler
3
Yer
Ordu/Perşembe
Vodafone taahhüdü 2 güne bitiyor. Bulunduğum bölgede çekim ve hızı konusunda hiç sorunu yok. Kullanılan tarife fotoğraftadır. Turkcell 390 TL 60 GB / 325 TL 40 GB tarifesi var yüksek kotalı olarak. Aynı şekilde Türk Telekom 345 TL'ye 30 GB + sınırsız sosyal medya sunuyor.
Şimdi şöyle bir sorun var ki operatör değiştirebilirim eyvallah ama tekrar Vodafone'a dönmek istersem şu anki uygun tarifelerin hiçbiriyle karşılaşmayacağım. Dolayısıyla ikilemde kaldım. Şu anki taahhüdü ellemeden aynı paketten taahhütsüz devam etmek mantıklı mı? Zamanında bu şekilde kendi tarifemde yaptığımda 55 olan tarifem 75 TL'ye çıkmıştı ve iptal etmediğim için gamer sınırsız paketi de 25.50 TL'ye geliyordu (Total 100.5 TL). Dolayısıyla ağır ikilemde kalmış vaziyetteyim. Bu arada tekrar söylüyorum Vodafone çekim ve hızında hiçbir sorun yok gayet hızlı bölgemde. Sıkıntım tarife ve taahhütten yana sırf bu yüzden operatör değiştir vs. önerileriyle gelmeyin.

Screenshot_20240913-130640_Yanımda.png

Screenshot_20240913-163602_Yanımda.png

Seni taahütün biteceği gün aramalarını bekle, ardından telefondaki Vodafone çalışanına sundukları tarifenin pahalı olduğunu başka operatöre geçeceğini söyle. Yarım saat sonra geri arayıp ucuz güzel bir tarife sunuyorlar. Bu taktiği herkes bilmez.
😂😂😂😂😂

Vodafone 1-2 yıl önce tam f/p idi daha sonra fiyatlara fena zam yaptılar bende vodafoneciydim taahatüm bitince TTye geçtim. Sınırsız sosyal medya +40gb 270TL ödüyorum.
Şu an o tarifeler yok pek hocam. Dediğim gibi 345 TL 30 GB + sınırsız sosyal medya var ama Vodafone daha uygun olur mu taahhütsüzde fikrim yok pek.
Konuma göre değişir bizim köyde şehirdekinden daha iyi çekiyor.
Dediğim gibi çekim sorunum yok. Fiyat ve taahhütte biraz sıkıştım.
Seni taahütün biteceği gün aramalarını bekle, ardından telefondaki Vodafone çalışanına sundukları tarifenin pahalı olduğunu başka operatöre geçeceğini söyle. Yarım saat sonra geri arayıp ucuz güzel bir tarife sunuyorlar. Bu taktiği herkes bilmez.
Şu anki de uygun gibi taahhütsüz fiyatı fahiş olmazsa o şekilde bırakmayı düşünüyorum ellemeden.

ve artı olarak sil süpür yaptığımda da ekstra olarak 10,20,30Gb internet falan veriyor. TTden aşırı memnunum.
Onu bana da yapıyor ancak dediğim gibi öyle tarifeleri yok. Şu an 30 + sınırsız var Telekomda. Vodafone daha avantajlı geliyor tabi.

Çok da yemezler gibi hocam. Millet çok yaptığı için yemezler diye düşünüyorum.

Şu an o tarifeler yok pek hocam. Dediğim gibi 345 TL 30 GB + sınırsız sosyal medya var ama Vodafone daha uygun olur mu taahhütsüzde fikrim yok pek.

Dediğim gibi çekim sorunum yok. Fiyat ve taahhütte biraz sıkıştım.

Şu anki de uygun gibi taahhütsüz fiyatı fahiş olmazsa o şekilde bırakmayı düşünüyorum ellemeden.
Kankam başka yere geçmekle tehdit et çok pahalı bunlar de daha iyi fiyatla geliyorlar. Başka operatörlere de size geçmek istiyorum fiyatları ve paketleri sayın de saydıktan sonra bunlar çok pahalı de onlar da seni daha sonra daha ucuz paketle karşına çıkıyorlar zaten.

3'ü arasından pahalı da olsa genel olarak Turkcell çok daha iyi. Turkcell'den Vodafone'a geçmiştim, hayatımda daha rezil bir operatör görmedim. Aktif olarak Pttcell kullanıyorum, kampanyalı paketler varsa bir bakın derim.

Kankam başka yere geçmekle tehdit et çok pahalı bunlar de daha iyi fiyatla geliyorlar. Başka operatörlere de size geçmek istiyorum fiyatları ve paketleri sayın de saydıktan sonra bunlar çok pahalı de onlar da seni daha sonra daha ucuz paketle karşına çıkıyorlar zaten.
Yani bakalım şu anlık kafamda taahhütsüz fiyatı bekleyip görmek var. Eğer fahiş fiyatlıysa yüksek ihtimal tarife ya da operatör değişimi yaparım diye düşünüyorum. Tabi siz ne düşünüyorsunuz o da önemli. Konuda belirttiğim gibi zamanında kendimde yapmıştım ve ucuza internet uzun süreler kullanmıştım.
3'ü arasından pahalı da olsa genel olarak Turkcell çok daha iyi. Turkcell'den Vodafone'a geçmiştim, hayatımda daha rezil bir operatör görmedim. Aktif olarak Pttcell kullanıyorum, kampanyalı paketler varsa bir bakın derim.
Tüm alternatiflere baktım ama hiç biri uygun gelmedi. Dikkat etmediniz sanırım bölgemdeki istasyon ortak, bu yüzden Türk Telekom ya da Turkcell de kullansam aynı hızları alıyorum. Çekim ve hızdan yana sorunum yok.

Yani bakalım şu anlık kafamda taahhütsüz fiyatı bekleyip görmek var. Eğer fahiş fiyatlıysa yüksek ihtimal tarife ya da operatör değişimi yaparım diye düşünüyorum. Tabi siz ne düşünüyorsunuz o da önemli. Konuda belirttiğim gibi zamanında kendimde yapmıştım ve ucuza internet uzun süreler kullanmıştım.

Tüm alternatiflere baktım ama hiç biri uygun gelmedi. Dikkat etmediniz sanırım bölgemdeki istasyon ortak, bu yüzden Türk Telekom ya da Turkcell de kullansam aynı hızları alıyorum. Çekim ve hızdan yana sorunum yok.
O zaman şu anki durumda sınırsız sosyal medya istediğiniz için en mantıklı TT bence. Tabii Vodafone bölgenizde iyiyse kalınabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı