Vodafone'dan hangi operatöre geçilir?

MXMaster

Hectopat
Katılım
28 Kasım 2018
Mesajlar
245
Çözümler
2
Sonunda Vodafone'dan kurtuluyorum ve bir daha kesinlikle böyle bir sağlayıcıdan hizmet almak istemem. Neden mi? İzmir Karşıyaka'da yaşıyorum. Bazı caddeler dahil, ara sokaklarda mobil veri ciddi ciddi çekmiyor. Bir de arada ekonomik nedenler diyerek taahhüt bedelini yükseltip 3 ay fazla fatura ödettikten sonra baktılar şikayet artışı var, geri adım atıp fazla ücreti sonraki faturada düştüler. Uzun lafın kısası artık Vodafone'dan tamamen kurtulmak istiyorum.
Önümde 2 seçenek var. Turk Telekom ve Turkcell.
Turk Telekom 70-125 lira arası bir fiyat aralığında beni bir süre götürür.
Turkcell 120-150 lira arası iş görür gibi.
Ne yapsam bilemedim. Göynüm Turkcell diyor ama. Tutup sonunda bimcell almaktan korkuyorum :D
 
Vestellcell'e bak, fiyatları çok uygun. Türk Telekom altyapılı. Uzun süredir kullanıyorum bir sorun yok.
 
Turk telekom ve vodafone kullandım hep çekme sıkıntı yaşadım. Dedim ki fazla internet verse ne olur çekmedikten sonra. Arayan seni bulamaz.

Kalite azıcık pahalı olur, ama kafan rahat olur.
 
Turk telekom ve vodafone kullandım hep çekme sıkıntı yaşadım. Dedim ki fazla internet verse ne olur çekmedikten sonra. Arayan seni bulamaz.

Kalite azıcık pahalı olur, ama kafan rahat olur.

Turk telekomu hiç kullanmadım ama Turkcell'i biliyorum. Çok fiyat artışı olduğu için Vodafone'a geçmiştim ama artık resmen illallah dedim. Maddi olarak biraz dokunabilir, yeter ki hizmet konusunda sorun yaşatmasın.
 
Turkcell. Geç kafan rahat etsin. Bende Vodafone çekim kalitesinden memnun değildim. + Taahhüt sürem bitiyor diye yeni paket geçişi falan öyle bişeyler yaptım süremin bitişine 2 ay kala. Meersem beni sadece son 2 aylık yeni pakate geçirmişler. 12 ay olarak başlatmamışlar. Bana önerdikleri yeni paket fiyatları 200 TL'den başlıyor. Benim seçtiğim paket sistem hatası nedeniyle çıkmış, normalde bana çıkmaması gerekiyormuş, bu yüzden sıfırdan değil de son 2 ayımda o paketi kullandırdılar. Şimdi tekrar başlangıç fiyatı 229 TL olan peketleri öneriyorlar.
Aynı parayı Turkcell'e veririm en azından telefonum her yerde çeker. Vodafone'deki son günlerim benimde. Turkcell'e geçeceğim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı