Kaç gr karbonhidrat alınmalı?

395014

Hectopat
Yağ yakmaya çalışıyorum ve günde ortalama 80 gr karbonhidrat almama rağmen kilo veremiyorum. Yağ yakabilmem için kaç gram almalıyım? Protein günde ortalama 130gr ve yağ da 70gr civarı alıyorum. Boyum 1.90 kilom 104.

Aldığınız miktar normal. 0 karbonhidrat diyeti önereceğim fakat ciddi anlamda enerjin kalmaz spora zor gidersin. Günlük 70 gr yağ fazla daha da azaltmanı tavsiye ederim. Kardiyo yapıyorsun değil mi? ayrıca günlük aldığın kalori ne kadar belirtirsen iyi olur.

Aldığınız miktar normal. 0 karbonhidrat diyeti önereceğim fakat ciddi anlamda enerjin kalmaz spora zor gidersin. Günlük 70 gr yağ fazla daha da azaltmanı tavsiye ederim. kardiyo yapıyorsun değil mi? Ayrıca günlük aldığın kalori ne kadar belirtirsen iyi olur.

0 gr carb eğer sıkıntılı bir şey değilse yapabilirim. Zaten salondan başka enerjimi harcıyabileceğim bir yer yok. 420 kalorilik bir kardiyo yapıyorum ve günde 1500-1600 kalori alıyorum. Yağı kaç grama düşürebilirim?

Normal beslenen yetişkinlerde günlük enerjinin yüzde 55-60'ı karbonhidratlardan sağlanır. Kişisel ayrıcalıklar da düşünülürse, en azından günlük diyette 100-125 gram karbonhidrat bulunmalıdır.

Hocam 75gr karbonhidrat ile kilo veremiyorum 100-125 alsam kilo alırım herhalde.
Hocam kilo alımı tamamen günlük kaloriye bağlıdır, 30 gram fazla karbonhidrat aldın diye kilo almazsın. 1500 kalori bana çok az geldi, ekstra metabolizmayı yavaşlatıyor olabilirsiniz. İnsülin direnciniz olabilir, doktora gözükün.

Son düzenleme:
Hocam kilo alımı tamamen günlük kaloriye bağlıdır, 30 gram fazla karbonhidrat aldın diye kilo almazsın. 1500 kalori bana çok az geldi, ekstra metabolizmayı yavaşlatıyor olabilirsiniz.

Hocam 1 senedir böyle gidiyordu. Şu sıralar kilo vermem bayağı bir yavaşladı. Metabolizmam yavaşlamış olabilir. Nasıl hızlandırırım? Refeed day işe yarar mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı