Voge 125r alınır mı?

ismaillwq

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Amatör Boksör
Aklımda racing bir motor almak vardı lakin peder bey istemediği için naked almalıyım. Üzerinde modifiye yapabileceğim, bakımlarını düzenli yaptığım koşullarda sorun çıkarmayan mümkünse akıp giden bir motor arıyorum. Voge 125R'a daha demin denk geldim ve gözüme çok güzel geldi. Birkaç video izledim ve bir kroniğine rastlamadım. Sizde fiyatına değer mi? Sizce alırken maksimum kaç Km'lerde olan bir araç tercih etmeliyim?
Sıfırı 140bin TL
İkinci eli ise şu şekilde:

1742635976375.png

Aklımda racing bir motor almak vardı lakin peder bey istemediği için naked almalıyım. Üzerinde modifiye yapabileceğim, bakımlarını düzenli yaptığım koşullarda sorun çıkarmayan mümkünse akıp giden bir motor arıyorum. Voge 125R'a daha demin denk geldim ve gözüme çok güzel geldi. Birkaç video izledim ve bir kroniğine rastlamadım. Sizde fiyatına değer mi? Sizce alırken maksimum kaç Km'lerde olan bir araç tercih etmeliyim?
Sıfırı 140bin TL
İkinci eli ise şu şekilde:

Eki Görüntüle 2451300
Servis parça vs sıkıntısı olduğunu duymuştum ayrıca çin menşeli bir marka olduğu için çoğu kişi sıcak bakmıyor. Bütçeniz nedir?

Servis parça vs sıkıntısı olduğunu duymuştum ayrıca Çin menşeli bir marka olduğu için çoğu kişi sıcak bakmıyor. Bütçeniz nedir?

Bütçem ya 70-90 ya da duruma göre 140'a kadar çıkabilirim. Az önce bu motoru da bir arkadaşıma sordum onu alacağına MT125 al dedi bende biraz göz gezdirdim yine bu fiyat aralığında 20 30 binde olan MT125'ler buldum ve bu fazla değil mi diye arkadaşıma sorduğumda Yamaha için o kilometre az bile, sen daha o motorla daha çok gidersin düzgün kullanırsan dedi.

Bütçem ya 70-90 ya da duruma göre 140'a kadar çıkabilirim. Az önce bu motoru da bir arkadaşıma sordum onu alacağına MT125 al dedi bende biraz göz gezdirdim yine bu fiyat aralığında 20 30 binde olan MT125'ler buldum ve bu fazla değil mi diye arkadaşıma sorduğumda Yamaha için o kilometre az bile, sen daha o motorla daha çok gidersin düzgün kullanırsan dedi.

NS125 bakabilirsin

Arkadaşın haklı ama hangi motorlar hangi amaç için kullanılır onu bilmekte önemli, mt125 dediğimiz motorlar 125cc olduğu için genellikle genç kesimin bindiği bir motor, ayrıca mt125in devirleri canlı bundan dolayı ön kaldırma vs olaylarıda çok olan motorlar, arkadaşınız bir kısımda haklı yamaha için 30k iyi bakıldıysa hiç bile lakin temiz bir mt125 bulmanız gerek. Ns125 bakabilirsiniz arkadaşın dediği gibi iyi bir seçenek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı