Voge 250rr vs CFMOTO SR250 vs Bajaj RS200

Paxolachill

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar,
Konuyu uzatmadan direkt sadede geleceğim. Bütçem 200-220 bin TL arasında ve bu üç motordan birini uzun süreli kullanım amacıyla almayı planlıyorum. Satmak ya da kısa vadeli düşünmüyorum.

Rica ediyorum “japon al” demeyin, çünkü maalesef bütçem Japon'a yetmiyor.

Aklımdaki modeller şunlar:

• voge 250rr
  • CFMoto/SR250
  • Bajaj RS200

İçlerinde en çok voge 250rr dikkatimi çekiyor. Hem teknolojik özellikleri hem de fiyat/performans dengesiyle benim için bir adım önde. Türkiye'de çok fazla incelemesi yok ama olanlar oldukça olumlu yorumlar yapmış.

Bu üçlü arasında hangisini önerirsiniz? Ya da bu bütçe bandında varsa başka mantıklı önerilere de açığım.
Yorumlarınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim 🙏

selam arkadaşlar,
Konuyu uzatmadan direkt sadede geleceğim. Bütçem 200-220 bin TL arasında ve bu üç motordan birini uzun süreli kullanım amacıyla almayı planlıyorum. Satmak ya da kısa vadeli düşünmüyorum.

rica ediyorum “japon al” demeyin, çünkü maalesef bütçem Japon'a yetmiyor.

Aklımdaki modeller şunlar:

• voge 250rr
  • CFMoto/SR250
  • Bajaj RS200

İçlerinde en çok voge 250rr dikkatimi çekiyor. Hem teknolojik özellikleri hem de fiyat/performans dengesiyle benim için bir adım önde. Türkiye'de çok fazla incelemesi yok ama olanlar oldukça olumlu yorumlar yapmış.

Bu üçlü arasında hangisini önerirsiniz? Ya da bu bütçe bandında varsa başka mantıklı önerilere de açığım.
Yorumlarınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim 🙏

RS200. iyidir Voge'de yedek parça sıkıntı çıkar.

Voge 250rr bence. Çinliler arasında en kaliteli marka olarak görüyorum, bir çok Voge kullanıcısı, servisi ve satıcısıyla konuştum çok ufak kronikler harici hiç arıza yaşayan yok.

Voge 125r’da bazı ufak elektronik sıkıntılar çıkıyor bazı kişilerde kendileri halledebiliyor basit şeyler.

Temizden kasıt 40-50k kmdeki çoluk çocuğun elinde haşat olmuş geçmiş r25ler mi hocam o paraya anca onlar gelir.

Cf sahibi oldunuz mu hocam hiç veya rs200?
Ben çok motor sahibi oldum. Hatta sayayım, Yamaha Xt660, tenere660. Honda Nc750. Kawasaki klr650. Ducati 848. Suzuki Gs500. Scooterları saymayayım bile. Şuanda da bir süre yüksek hacim motorlara ara verdim. Dominar400 kullanıyorum aktif olarak. Sahibi olmadan fakat sürdüğüm motorları da sayarsak buraya yazsam uzar da uazar. Cf ve rs200 soruyorsan ikisini de defalarca sürdüm.

Ben çok motor sahibi oldum. Hatta sayayım, Yamaha XT660, tenere660. Honda NC750. Kawasaki klr650. Ducati 848. Suzuki GS500. scooterları saymayayım bile. Şu anda da bir süre yüksek hacim motorlara ara verdim. Dominar400 kullanıyorum aktif olarak. Sahibi olmadan fakat sürdüğüm motorları da sayarsak buraya yazsam uzar da uazar. CF ve RS200 soruyorsan ikisini de defalarca sürdüm.

Yine siz yine komedi bir yorum yukarıda saydığınız yüksek hacimli motorları sürdünüz mü diye sormadım? Niye bunlardan bahsedip durduğunuzu da anlamadım ben iki motorun da sahibi oldum mesela RS200 ilk motorumdu ona rağmen düşündüm ihtiyaca göre öneride bulunmak için hemen atlamadım sonra yorumunuzu gördüm RS200😁 yazmışsınız 1-2 tur atmanız bu motorlarla ilgili açıklama yapmadan öneride bulunmanıza yetki veriyor mu :D hiçbir açıklama yok güldürdünüz yine beni teşekkür ederim.

Temizden kasıt 40-50k kmdeki çoluk çocuğun elinde haşat olmuş geçmiş r25ler mi hocam o paraya anca onlar gelir.
O tür motorlar 150 bin bandında. 20-25 bin bandındaki R25'ler dediğim fiyatlara çok rahat bulunuyor. Gidip Sahibinden'deki ilanlara bakarsanız bulamazsınız doğal olarak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı