Nereden bakacağız hocam eBay üzerinden miO tür motorlar 150 bin bandında. 20-25 bin bandındaki R25'ler dediğim fiyatlara çok rahat bulunuyor. Gidip Sahibinden'deki ilanlara bakarsanız bulamazsınız doğal olarak.
Nereden bakacağız hocam eBay üzerinden miO tür motorlar 150 bin bandında. 20-25 bin bandındaki R25'ler dediğim fiyatlara çok rahat bulunuyor. Gidip Sahibinden'deki ilanlara bakarsanız bulamazsınız doğal olarak.
İnstagram veya Facebook üzerinden.Nereden bakacağız hocam eBay üzerinden mi![]()
Güldürdüysem ne mutlu. Ülkemiz malum sosyo-ekonomik olarak zor dönemlerden geçiyor. Gülmeye de ihtiyacımız var. Yüzün hep gülsün inşallah. Ben arkadaşa tavsiyede bulunayım, dilediğini almak ile özgür. Bana bunca yıllık tecrübeme itibar edip etmemek dediğim gibi onun kararı. İki motoruda 1-2 tur dan çok daha fazla sürdüm merak etme.Yine siz yine komedi bir yorum yukarıda saydığınız yüksek hacimli motorları sürdünüz mü diye sormadım? Niye bunlardan bahsedip durduğunuzu da anlamadım ben iki motorun da sahibi oldum mesela RS200 ilk motorumdu ona rağmen düşündüm ihtiyaca göre öneride bulunmak için hemen atlamadım sonra yorumunuzu gördüm RS200yazmışsınız 1-2 tur atmanız bu motorlarla ilgili açıklama yapmadan öneride bulunmanıza yetki veriyor mu
hiçbir açıklama yok güldürdünüz yine beni teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.