Çözüldü VoiceMeeter karşı tarafa ses gitmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

xWassy

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus VP249QGR 144Hz 1Ms IPS / FSP Hyper Pro H3-650W PSU / Asus B450M Dragon / ASUS Radeon RX 6700 XT / AMD Ryzen 5 5600 / XPG 2x8 16GB 3200MHz / WD Blue SN570 500GB 3500 2300 / K552 Kumara / / SteelSeries Rival 3 Wireless / CORSAIR HS55 Surround / Mkey RGB 80x30
VoiceMeeter ses ayarı yaptım uygulamadan bana geliyor ama herhangi bir yerde VoiceMeeter'i seçince ses gitmiyor karşıya.

Dosya Ekleri

• voice.png
    voice.png
    84,8 KB · Görüntüleme: 134
  • voiceee.png
    voiceee.png
    15 KB · Görüntüleme: 116
Şimdi konuya hemen el atıyorum. Hocam öncelikle ilk eklediğiniz fotoğrafta ki gibi VoiceMeeter'nin en sol kısmına mikrofonunuzu sağdaki çarpı kısmının az solunda ki seçme kısmına kulaklığınızı girip bilgisayarınızın varsayılan mikrofon aygıtını VoiceMeeter output olarak ayarların. Kulaklık aygıtını VoiceMeeter ınput olarak ayarlayın. Aynı eklediğim gibi.

1681674416195.png

1681674423163.png

Bu saatten sonra kullandığınız bütün uygulamaların mikrofon seçme kısmından VoiceMeeter outputu kulaklık kısmından VoiceMeeter inputu seçmelisiniz. Aynı altta belirtiğim gibi.

1681674478455.png

Hala devam ediyorsa etiketleyin yardımcı olurum. Doğru mikrofon seçtiğinizden mikrofon kısmından A1 tuşunu açıp kendi sesinizi dinleyip teyit edin.

1681674530383.png

Şimdi konuya hemen el atıyorum. Hocam öncelikle ilk eklediğiniz fotoğrafta ki gibi VoiceMeeter'nin en sol kısmına mikrofonunuzu sağdaki çarpı kısmının az solunda ki seçme kısmına kulaklığınızı girip bilgisayarınızın varsayılan mikrofon aygıtını VoiceMeeter output olarak ayarların. Kulaklık aygıtını VoiceMeeter ınput olarak ayarlayın. Aynı eklediğim gibi.

Eki Görüntüle 1742862

Eki Görüntüle 1742864

Bu saatten sonra kullandığınız bütün uygulamaların mikrofon seçme kısmından VoiceMeeter outputu kulaklık kısmından VoiceMeeter inputu seçmelisiniz. Aynı altta belirtiğim gibi.

Eki Görüntüle 1742868

Hala devam ediyorsa etiketleyin yardımcı olurum. Doğru mikrofon seçtiğinizden mikrofon kısmından A1 tuşunu açıp kendi sesinizi dinleyip teyit edin.

Eki Görüntüle 1742870

Hocam dediğiniz her şeyi yaptım ama maalesef gene ses yok. Uygulamada test ediyorum ses var ama başka bir yerde ses testi yapıyorum ses yok yardımcı olursan çok sevinirim gece gecede uğraştırdım seni kusura bakma.

Dosya Ekleri

• dccc.png
    dccc.png
    11,7 KB · Görüntüleme: 55
  • gaaa.png
    gaaa.png
    15,8 KB · Görüntüleme: 59
  • aga.png
    aga.png
    18,1 KB · Görüntüleme: 90
Hocam dediğiniz her şeyi yaptım ama maalesef gene ses yok. Uygulamada test ediyorum ses var ama başka bir yerde ses testi yapıyorum ses yok yardımcı olursan çok sevinirim gece gecede uğraştırdım seni kusura bakma.

Konuşurken veya bir ses gelirken ses aygıtları kısmında VoiceMeeter aygıtlarında yeşil ses seviyesi artıyor mu?

Demek ki VoiceMeeter sesinizi algılamıyor ve dışarı veremiyor. Bana uygulamanın tam ekran fotoğrafını atar mısınız?

Hocam uygulamadayken artıyor ama başka bir yerde artmıyor benim en başından beri demek istediğim şey buydu aslında şimdi tam yerine dokundunuz.

Dosya Ekleri

• eto.png
    eto.png
    320,3 KB · Görüntüleme: 91
  • yeteraq.png
    yeteraq.png
    21 KB · Görüntüleme: 91
Hocam uygulamadayken artıyor ama başka bir yerde artmıyor benim en başından beri demek istediğim şey buydu aslında şimdi tam yerine dokundunuz.

1681678143778.png

Tuşuna basıp dener misiniz?

@xWassy sorun çözüldü sanırım geri dönüş yapsaydınız keşke.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı