Void Elite vs Cloud 2

Void Elite Wireless kullanıyorum. Eğer ki kablosuz alacaksanız Void alın yoksa Cloud 2 kullanmıştım bundan önce, oda mükemmeldi ve 3 yıl kullandım sorunsuz tek değitirme sebebim kablosuz olsun istememdi. Onun dışında Void ağır bir kulaklık ve alttan kablo baskısı sorun olabilir ben size Cloud 2 almanızı öneririm eğer ki kablolu istiyorsanız.

Void Elite Wireless kullanıyorum. Eğer ki kablosuz alacaksanız Void alın yoksa Cloud 2 kullanmıştım bundan önce, oda mükemmeldi ve 3 yıl kullandım sorunsuz tek değitirme sebebim kablosuz olsun istememdi. Onun dışında Void ağır bir kulaklık ve alttan kablo baskısı sorun olabilir ben size Cloud 2 almanızı öneririm eğer ki kablolu istiyorsanız.

Bende Void almıştım 3 gün zor dayanıp iade etmiştim kablosuz modelini. Gerçekten çok ağır gelmişti bana hatta 2 saatten sonra kulaklarım kızarıyordu siz nasıl dayanıyosunuz ona?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı