Void Pro RGB vs. Arctis 7 2019

Sizce?

• Void Pro RGB

Oy: 7 25,0%
  • Arctis 7 2019

Oy: 21 75,0%

• Oy verenlerin toplamı
    28
Dostum açıkçası GSP 300 modelini pek önermem, hiç konforlu bir model değil, Sennheiser tarafına gideceksen Game one/ zero, gsp 500/600. HyperX tarafına gideceksen Revolver S. Steelseries tarafına gideceksen Arctis Pro. Razer düşünürsen Kraken 7.1 v2 veya Pro v2.

Kablosuz istiyorsan şu an her yerde Arctis 7 en iyi olasılık olarak bakılıyor Fiyat/Performans olarak.

Dip not; Sennheiser bass olarak yetersiz, sesleri tamamen doğal olarak tasarlanmış dynamic sürücüleri var zaten. Diğer taraflarda ise neodymium mıknatısları kullanıyor daha çok titreşimle çalışan bass olarak daha tatmin eden modeller.

Öncelikle doğallık mı istiyorsun yoksa bass severim, tatmin edici bass olsun mu diyorsun ona göre karar vermelisin. Doğallık arayan biri isen kesinlikle Sennheiser seni tatmin eder, kaliteliler. Fakat benim gibi bass düşkünü isen, hayal kırıklığı oluşuyor. 50mm neodymium mıknatıslı bir modelden Game zeroya geçince Osmanlının yıkılışı gibi yıkıldım.

Çoğu kulaklığa göre rahat diyorlar ama elit kısımdaki kulaklıklar için gayet konforsuz. Yani daha iyisini hak eden bir fiyatı var, fiyatı yüksek ondan bahsediyorum normalde indirimsiz 1100 TL civarında bir fiyatı var. Ben denedim, Game One/Zero kadar konforlu değil. Tabi ki alt segmentler için konforlu denilebilir Snopy olsun vb.

Dostum açıkçası GSP 300 modelini pek önermem, hiç konforlu bir model değil, Sennheiser tarafına gideceksen Game one/ zero, gsp 500/600. HyperX tarafına gideceksen Revolver S. Steelseries tarafına gideceksen Arctis Pro. Razer düşünürsen Kraken 7.1 v2 veya Pro v2.

Kablosuz istiyorsan şu an her yerde Arctis 7 en iyi olasılık olarak bakılıyor Fiyat/Performans olarak.

Dip not; Sennheiser bass olarak yetersiz, sesleri tamamen doğal olarak tasarlanmış dynamic sürücüleri var zaten. Diğer taraflarda ise neodymium mıknatısları kullanıyor daha çok titreşimle çalışan bass olarak daha tatmin eden modeller.

Öncelikle doğallık mı istiyorsun yoksa bass severim, tatmin edici bass olsun mu diyorsun ona göre karar vermelisin. Doğallık arayan biri isen kesinlikle Sennheiser seni tatmin eder, kaliteliler. Fakat benim gibi bass düşkünü isen, hayal kırıklığı oluşuyor. 50mm neodymium mıknatıslı bir modelden Game zeroya geçince Osmanlının yıkılışı gibi yıkıldım.
Cloud 2'den Game ONE'a geçince aynısı oldu bende :D Ama sonradan doğal kaliteli sese alışınca Cloud 2'nin sesi kötü gelmeye başladı. Artık bol bass yerine orta-az bass ama kaliteli sesi tercih ediyorum.

Arctis 7 kullanan biri olarak, kulaklik kafa bandı sayesinde kafana hiç baskı uygulamıyor nerdeyse. Uzun süreli kullanımlar da ideal. Ses kalitesi olarak pubg de çok iyi 7.1 açarsan baya iyi ses kasiliyor, ama cs.go da felan 7.1 desteklemediği için çok iyi bir performans elde edemiyorsun. Mikrofon ise kaliteli ama kullanım acısından cok kötü. Ağzının yanında olması gerekiyor sesleri almasi için az geri irsen sesler gitmiyor.

İkisini de kullanmadım ama Arctis 7'ye oyumu verdim. Amazon'dan 690₺ye aldım gelmesini bekliyorum. Ben de bu iki kulaklık arasında kalmıştım ama internette yaptığım araştırmalar olsun daha önce Corsair K70 klavye ve Corsair Glaive mouse ile yaşadığım olumsuz tecrübeler beni Arctis 7'ye itti. Ayrıca Corsair Void kulaklık kullanan arkadaşımın sesi de cızırdıyor ama kulaklık kaynaklı olmayabilir. Yine de ister istemez bende olumsuz bir görüş oluşturdu.

Film/Müzik/Oyun için Engine üzerinden ayarlama yapılabildiği için Arctis bu konuda bayağı başarılı. Ben Arctis 5 kullanıyorum ve ses konusunda memnunum. Yalnız 7.1 ayarını açınca bazen cızırtılı oluyor fakat bunu yeni versiyonlarda düzeltmişler galiba. Kablosuz performansını bilemeyeceğim için bu özellik hariç diğer özellikleriyle Arctis'i tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı