Void Pro vs Arctis 5

Pars.

Decapat
Arkadaşlar daha önce Arctis 5 ile Cloud 2 arasında kalmıştım. Kararımı Cloud olarak vermişti lakin bir kaç hafta önce Void Pro kulaklığın incelemelerine baktım ve ürünü çok başarılı buldum. Ses kalitesini çok övüyorlardı. Arctis 5 ile Void Pro karşılaştırılırsa hangisi daha iyidir? Void Pro'nun kablosuz ve kablolu modelleri mevcut aralarında herhangi bir fark var mı? Void Pro'nun mikrofon kalitesi Steelseries Arctis 5'den iyi midir? Ve Void PlayStation 4 ile uyumlu mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Void Pro'yu da Cloud 2'yi de kullandım. Void Pro stereo ses kalitesi olarak Cloud 2'nin yakınından geçemez. Sesi 7.1'e simüle etme konusunda ise Cloud 2'ye göre daha başarılı. 7.1'i çok istiyorsanız da Void Pro alınacağına Arctis 5 alınır. Mikrofon ve konfor olarak daha iyi bir model. Yani Void serisi artık pek alınabilir bir durumda değil. Tabii ki bunu 500-600 TL bandında olmasına göre söylüyorum, ileride 300 TL'lere düşerse durum değişebilir.

Kablosuz Void Pro ses kalitesi olarak vasat bir kulaklık. Zaten bu fiyatlardaki kablosuz kulaklıklardan pek bir ses kalitesi beklemeyin.

Öncesinde cloud2 kullandım suandada mevcut bir void prom var, müzik dinlemek istiyorsan cloud2 alabilirsin oyun İçin vasat bir kulaklık eq ile voidin steriosu dengelenebiliyor fakat voidin mikrofonu çok başarısız robot bağlandı esprisi dönüyor sürekli discordda. Arctis 3 ve 5 i kullandım kronik sorunları bitmeyen yazılım desteği olmayan ve sürücü boyutlarından dolayı inanılmaz düşük ses veren kulaklıklar ama ergonomisi çok güzel kafada olduğunu unutturuyor ve mikrofonları başaralı, bu arada Void herkesin kafasına uymayabiliyor köşeli yapısından dolayı bazıları kulakları rahat etmediğini söylüyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı