Voidu.com'dan Alınan GTA Oyunları Nasıl Aktifleştirilir?

Radaloa

Megapat
Makaleler
11
Yer
Karabük
Daha fazla  
Meslek
Tıp Mühendisi
Voidu.com'dan aldığım GTA: San Andreas'ı nasıl aktifleştirebilirim? Elimde key var ama nereye gireceğimi bilmiyorum.

Bende Steam'da kullanılır diye biliyordum.
Ben bütün oyunlara baktım hiçbiri Steam kodu değil. Social Club'ta server sıkıntı diye duydum. Bazı (eski) oyunları indirirken bağlantı yarıda kesiliyormuş. Voidu durduk yere böyle bir kampanya yapmaz ama siz yinede bir araştırın.

Hocam bu konuda benimde bir sorum var. Voidu'dan GTA 4 aldığımı varsayalım. Social Club üzerinden etkinleştirdim. Multiplayer oynamak istiyorum. Steam üzerinden oyuna sahip olan arkadaşlarla benim aynı servera girme şansım olmuyor mu?

Steam oyunlara kendi server açmıyor ya, tabi oynarsın. Ama Steam'deki arkadaşın resmine sağ tıklayıp ''Oyuna Katıl'' seçeneğinin yerini dolduramaz, aynı server'ı bulmanız lazım.

Arkadaşlar oyun Steam'de aktifleştirilmiyor. Social Club'a da GTA IV'ten aşağı oyun eklenmiyor. Oyunu satın aldığımız zaman bize linkler veriyormuş ve indikten sonra kurulum esnasında anahtarları giriyormuşuz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı