Voidu hesabına giriş yapılamıyor

WhiteAngell28

Decapat
Daha fazla  
Ya bugün Voidu'dan mail geldi, bazı oyunlar indirime girmiş ve Assassin's Creed gibi oyunlar nispeten ucuz ama hesabıma giriş yapamıyorum, siyah ekran oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hata verecektir, verememiştir. Adblock engelliyor olabilir vs. Google hesabınız varsa onunla farklı bir hesap oluşturup girmeyi deneyin. Aynı hesaba girmenin bir avantajı veya zorunluluğu olduğunu sanmıyorum.

Ya bugün Voidu'dan mail geldi, bazı oyunlar indirime girmiş ve Assassin's Creed gibi oyunlar nispeten ucuz ama hesabıma giriş yapamıyorum, siyah ekran oluyor.
Assassin's Creed tarafına açıklık getireyim hocam Ubisoft Voidu, eTail gibi yerlerden çekildi Ubisoft'un oyunlarını ya Epic Games'ten ya Steam'den ya da Ubisoft connectten satın almalısın.
Voidu içinde Google'a gir Voidu yaz öyle gir farklı bir hesapla vs girersin oyun vs satın aldığında key senin e-posta adresine gelecek yani illaki eski hesabına girmene gerek yok ama yine de sen bilirsin.

PC'den girebildim ama hesap girme ekranı telefonda gelmiyor nedenini bilmiyorum Assassin's Creed Valhalla ile Far Cry 6 ucuz gibi sizce alınır mı? Çünkü diğer platformlar indirime girse bu kadar düşmüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı