Oyun Ubisoft Connect Voidu Ubisoft İndirimleri

Hocam site güvenilir ben bir çok kez işlem yaptım sorunsuz fakat stokta sıkıntı var anladığım kadarıyla yayıncı firma stok gönderdiği zaman satışlar başlıyacaktır tekrar.

Ubisoft başka sitelerden oyunlarını almamıza sıkıntı çıkarmaz değil mi arkadaşlar ? Hesap kapatma haberleri gördüm bugün bunuda bahane etmezler dimi ?
Ubisoft satıyor zaten bu sitelere, ne kapatması?

İnaktif hesaplar kapanıyormuş sanırım arada bunuda bahane etmezler dimi anlamında söyledim.
Ne alaka anlamadım İnaktif hesaplardan kastıkları tam süresini bilmiyorum fakat 2-3 yıldır açılmayan hesaplar, eğer sende açmazsan o süre içinde hesabın silinir.

Hocam site güvenilir ben birçok kez işlem yaptım sorunsuz fakat stokta sıkıntı var anladığım kadarıyla yayıncı firma stok gönderdiği zaman satışlar başlayacaktır tekrar.

Hocam gamebillette güvenilir değil mi alışveriş yaptınız mı ya da hiç oyunu vermeme gibi bir sorun yaşamam değil mi, stokları beklemek istemiyorum pek 40 TL daha koyup gamebilletten almayı düşünüyorum yarın bir sorun yaşamam değil mi kısaca.

Az önce girdim ve Valhalla'yı satın aldım. Stok yeniliyorlar takip etmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…