Oyun Ubisoft Connect Voidu Ubisoft İndirimleri

Merhaba. Sırf Voidu mevzusu sebebiyle üye oldum. Az. Orderxxx hatasının sebebi yukarıda yazılanlar gibi tamamen stoklarla alakalı sanırım. Dünden bu yana Assassin's Creed 1, Revelations, III Remastered, freedom Cry ve Far Cry 2 ürünlerini satın alabildim ama Rogue ve Valhalla'da az. Orderxxxx bilmem ne hatasını hala veriyor.

Aldığınız oyunları oynayabiliyor musunuz peki? Aktifleştirme kodu veriyor mu Voidu sitesinden?

Aldığınız oyunları oynayabiliyor musunuz peki? Aktifleştirme kodu veriyor mu Voidu sitesinden?
Bana kod falan vermedi hocam. Voidu hesabından oyunu aktive et butonuna basınca ubisoft connect ile giriş yaptım ve tüm oyunlar ubisoft PC uygulamasında görülür hale geldi. 1-2 saat önce de AC Valhalla Deluxe ve AC Rogue Deluxe’ü satın aldım. Bu iki oyunun standart versiyonları hala stoğa girmemiş durumda.

Bana kod falan vermedi hocam. Voidu hesabından oyunu aktive et butonuna basınca Ubisoft Connect ile giriş yaptım ve tüm oyunlar Ubisoft PC uygulamasında görülür hale geldi. 1-2 saat önce de AC Valhalla Deluxe ve AC Rogue Deluxe'ü satın aldım. Bu iki oyunun standart versiyonları hala stoka girmemiş durumda.

Ubisoft üzerinde bende de gözüküyor oyun onda sıkıntı yok. Oyunu yüklemeye müsaade ediyor.
Ama oyun açılmıyor işte her şey bittikten sonra oyunu başlat dediğinde kod istiyor.

Ubisoft üzerinde bende de gözüküyor oyun onda sıkıntı yok. Oyunu yüklemeye müsaade ediyor.
Ama oyun açılmıyor işte her şey bittikten sonra oyunu başlat dediğinde kod istiyor.

Şimdi sizin için voidu'dan yeni satın aldığım Far Cry 2'yi yükledim ve oyunu kod falan istemeden sorunsuzca açtı hocam.

Şimdi sizin için Voidu'dan yeni satın aldığım Far Cry 2'yi yükledim ve oyunu kod falan istemeden sorunsuzca açtı hocam.

Ben bu oyunu aldım sipariş tamamlandı yükledim ama kod istiyor ve kodu alamıyorum sürekli 10'dan sayıyor geri kodu vermiyor bir türlü. Oyun indirip kodu alabilen oldu mu?

Eki Görüntüle 1877331

Ben bu oyunu satın aldım Ubisoft da falan görüyorum, dediğim gibi oyun açılmıyor ama en son kod istiyor öyle kalıyor ekran.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı