Volkswagen Golf vs Opel Astra

BirKimse

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler.
1 milyon TL civarında araç arayışımız var. Şu anda Corsa'ya biniyoruz ve bu iki araç bizim için her türlü lüks gelecek fakat hangisini tercih edeceğim konusunda kafam karıştı. Sizin fikirleriniz nelerdir?
(İkisi de 1.6 dizel)

Herkese iyi günler.
1 milyon TL civarında araç arayışımız var. Şu anda Corsa'ya biniyoruz ve bu iki araç bizim için her türlü lüks gelecek fakat hangisini tercih edeceğim konusunda kafam karıştı. Sizin fikirleriniz nelerdir?
(İkisi de 1.6 dizel)
Golf 2. el piyasası daha rahat değiştireceğiniz zaman kolay satarsınız

Yeni Astra'lar PSA Grubunda olduğu için pek önerilmiyor-sevilmiyor, benim de hayal Astra J (bu model alman olan) ama genel olarak sorunlu diyorlar, bence golf iyidir.

Hocalar şimdi babam hatchback istediği için maalesef hatchback olmak zorunda
Baktığım Astra ve golfler 2016 civarında 120 bin kilometrede.
Fakat astrada olan çoğu özellik comfortline goflerde yok :/
Ama golflerin de piyasası çok hızlı ayrıca Volkswagen yani onun için aralıkta kaldım
(Golf 7)

Fena olmayan bir araç ama özellik olarak çok birşey beklememek lazım,boş paket gibi birşey.Alırken sağlam bir ekspertiz yapılması şart.
Hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum babam geri fikir değiştirdi 1.6 CDTI dynamic paket alacağız 2017-2018 bir şey bizi uzun süre götürür mü? Otomatik bu arada o da nasıldır sizce

Hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum babam geri fikir değiştirdi 1.6 CDTI dynamic paket alacağız 2017-2018 bir şey bizi uzun süre götürür mü? Otomatik bu arada o da nasıldır sizce
Motor anlamında yokuşlarda kesinlikle üzmez,dolu bir paket özellikleri güzel.Alırken temiz aracı bulun ve aracı düzenli bakımlarını yapın.Mümkünse 100 bin kilometre altı bulmaya çalışın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı