Astra vs golf vs polp

Sağ olun hocam hangi aracı alıcağıma karar verdiğimde söyeldiklerinizi dikkate alacağım.

Peki bana sorun çıkarmayacak başka seçenekler var mı 600 bin bandında.

Elimde bir de böyle bir ilan var yaşı çok ama vti uzun zamandır hoşuma giden araçlardan fakat 600 bin olduğu için çok sıcak bakmıyordum.

Ya da Peugeot 208 1.6 hdi 92 HP nasıl olur?

2. ilan satılmış sanırım. 1. ilana da 600.000 verecek adamın akıl sağlığını sorgularım.
Ben toplumda yaygın olarak kullanılan arabaları çok sevmiyorum. Bana 500.000-600.000 bandında hangi arabayı alırsın deseler şunlara bakarım.

Bunlar rastgele ilanlar, tabii ki daha iyileri de bulunabilir. Ben model örneği verdim. Alacağınız arabadan ne beklediğinizi bilmiyorum.
3 arabanın da ortak özelliği kendilerine has sürüş profillerinin olması, 4 bağımsız süspansiyona sahipler, hepsi de birbirinden sağlam. İllaki kronikleri vardır, her arabanın var. Mesela Volvo'nun powershift şanzımanı, VW'nin bu Passat'larda kullandığı ilk nesil DQ200, Audi'nin bu kasasındaki motorun bir sorununu duymadım. Yağ yakıyordu çok basınca yanlış hatırlamıyorsam.

Peki Astra'yı almak istesem araçta kaplama var adam kaplama öncesi Exper raporu var demiş sizce alınır mı?

Bende öyle diye biliyordum ama yine de sormak istedim yani buna güvenerek golfü seçenekler arasına sokmuştum.

Rus ruleti oynamak gibi olabilir. Yaptırdığı ekspertiz markası ve tarihi ne zamanmış. Dediği gibi de çıkabilir çıkmayabilir de.

Astra'nın 1.3CDTI motorunu önermiyorum. Küçük hacim ve eskidi artık; riskli olur.
1.4T veya 1.6 atmosferik motorlarına bakarsanız onlar daha verimli olur.

2. ilan satılmış sanırım. 1. ilana da 600.000 verecek adamın akıl sağlığını sorgularım.
Ben toplumda yaygın olarak kullanılan arabaları çok sevmiyorum. Bana 500.000-600.000 bandında hangi arabayı alırsın deseler şunlara bakarım.

Bunlar rastgele ilanlar, tabii ki daha iyileri de bulunabilir. Ben model örneği verdim. Alacağınız arabadan ne beklediğinizi bilmiyorum.
3 arabanın da ortak özelliği kendilerine has sürüş profillerinin olması, 4 bağımsız süspansiyona sahipler, hepsi de birbirinden sağlam. İllaki kronikleri vardır, her arabanın var. Mesela Volvo'nun powershift şanzımanı, VW'nin bu Passat'larda kullandığı ilk nesil DQ200, Audi'nin bu kasasındaki motorun bir sorununu duymadım. Yağ yakıyordu çok basınca yanlış hatırlamıyorsam.

Aslında Passat B6 hoşuma giden bir araç manuel olursa biraz görsel dokunuşla tatlı olur ama hangi motoru daha iyidir iyi kaçar ve sağlamdır.

Ya da bu araç nasıl kronik problemi vs var mı pazarı ağır bunu biliyorum fakat benim için öenmli olan kullanm sürem boyunca yaşayacağım problemler olur mu?

Son düzenleme:
Aslında Passat B6 hoşuma giden bir araç manuel olursa biraz görsel dokunuşla tatlı olur ama hangi motoru daha iyidir iyi kaçar ve sağlamdır.

Ya da bu araç nasıl kronik problemi vs var mı pazarı ağır bunu biliyorum fakat benim için öenmli olan kullanm sürem boyunca yaşayacağım problemler olur mu?
Yaklaşık 1000km boyunca kullanma fırsatım oldu. DSG ve yenilenmiş 2009 son üretim B6'idi. 240.000'de DSG arızası(80.000tl) ve 235.000'de turbo patlatma olayı yaşadım. Tabii ben kullandığımda araçta tık yoktu fakat aracın asıl sahibi 80.000'den beri hor kullanıyor. Ona rağmen iyi dayandı bence.

Gidişi üzmüyor, pozantı rampasını 4 kişi + yük + full klima 110 sabit 7. viteste çıktığında etkilemişti beni. Üstelik bunca ağırlığa rağmen 7 litre yakmıştı. Şuanda jantlar büyütülüp ebat genişlediği için şehir içinde 10 litreleri görüyor.

Fakat B6 alacak olsam 2.0 tdi alırım. O ayrı bir güzel gidiyor. Bunlar benim kişisel tecrübelerim. Her araçta ayrı bir tecrübe kazanıyorsunuz. Mesela kimisi sportifliği severken ben konforu seviyorum. Siz de ne aradığınıza göre değişir bineceğiniz araba. Fakat uzun lafın kısası, konfordan şaşmayın.

Yaklaşık 1000km boyunca kullanma fırsatım oldu. DSG ve yenilenmiş 2009 son üretim b6'idi. 240.000'de DSG arızası(80.000TL) ve 235.000'de Turbo patlatma olayı yaşadım. Tabii ben kullandığımda araçta tık yoktu fakat aracın asıl sahibi 80.000'den beri hor kullanıyor. Ona rağmen iyi dayandı bence.

Gidişi üzmüyor, pozantı rampasını 4 kişi + yük + Full klima 110 sabit 7. viteste çıktığında etkilemişti beni. Üstelik bunca ağırlığa rağmen 7 litre yakmıştı. Şu anda jantlar büyütülüp ebat genişlediği için şehir içinde 10 litreleri görüyor.

Fakat B6 alacak olsam 2.0 TDI alırım. O ayrı bir güzel gidiyor. Bunlar benim kişisel tecrübelerim.

Sağ olun hocam değerlenireceğim peki Alfa Romeo gullietta hakkında bir bilginiz var mıdır kronik vs.

Sağ olun hocam değerlenireceğim peki Alfa Romeo gullietta hakkında bir bilginiz var mıdır kronik vs.
Maalesef herhalde hiç tecrübe etmediğim araçlardan biri kendisi. Kullananlar seviyor fakat kimse zaten kendi yoğurduna ekşi demez. Eğer ilk arabanız olacaksa böyle kupon araçlar yerine biraz daha bilindik araçlar almanızı tavsiye ederim.

Maalesef herhalde hiç tecrübe etmediğim araçlardan biri kendisi. Kullananlar seviyor fakat kimse zaten kendi yoğurduna ekşi demez. Eğer ilk arabanız olacaksa böyle kupon araçlar yerine biraz daha bilindik araçlar almanızı tavsiye ederim.

Bende hep olumlu yorumlar duydum fakat deneme fırsatım olmadı bilmediğim bir araç o yğzden çok sıcak bakmıyorum.

Arkadaşlar biraz fazla oldu farkındayım ama uzun süredir araç arıyorum ve karar veremiyorum yardımlarınız için teşekkürler az önce bir tanıdıktan şöyle bir Corsa geldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı