Voll Arena XXL RGB mouse pad İncelemesi

İyi Sosyal'ler dostlar.

Satın aldığım mousepad bugün elime geçti. Uygun fiyatlı bir RGB mousepad arıyordum fakat tek bulduğum Inca IMP-022 idi. Video incelemelerini izlediğimde ışıkların gündüz belli olmadığını fark ettim. Daha sonra adı pek duyulmamış Voll marka mousepad'i görüp bir şans vereyim dedim. Akşam 8 gibi satın aldım ertesi gün 3 gibi kargoya verildi. PTT Kargo ile çalışıyorlar, kargoya verildiğinin ertesi günü elime ulaştı. Ürünü Çiçeksepeti'nden 110 Türk Lirasına aldım.

Öncelikle müthiş bir şekilde paketlenmişti. Kutusunun kalın ve sağlam olmasına rağmen 4-5 kat balonlu naylona sarıp kargo poşeti üzerine “Kırılabilir.” ibaresi bulunan iki sticker yapıştırmışlar. Kargoya özenmeleri çok hoşuma gitti açıkçası.

1ECAC80F-4325-4283-B8F7-4AF8D8FCEDDF.jpeg

Kutusu bu şekilde.

Kumaşı gayet iyi, yalnız ufacık bir defosu var beyaz boya tarzı bir şey fakat gözüme görünmediği için dert etmedim. Onu da ekleyeyim.

A5172B5B-E25C-48A9-91B6-F41E43CB22BA.jpeg

Gün ışığında ledler yeterli aydınlatma sağlıyor, çok iyi diyemem. Yeterli. Üstelik tam 13 tane renk modu mevcut, 7-8 mod sabit renklerden oluşuyor. Diğer modlar çeşitli rainbow ve RGB şeklindeki modlar.

Gün ışığında:
82C9D928-C76B-480D-B0FA-A75E879EBA4C.jpeg

Gece:
D4B58462-3179-45A3-800A-F955120E5F92.jpeg

110 liralık bir gamepad için çok iyi olduğunu söyleyebilirim. F/P olarak 10 üzerinden 9 veriyorum. Voll Mühendisliğe özenli ve hızlı gönderi sağladığı için, size de incelememi okuduğunuz için teşekkür ederim. Sorunuz olursa seve seve cevaplarım.

Merhaba!

Öncelikle VOLL Kalitesini tercih ettiğin için çok teşekkür ederiz.. VOLL olarak ARENA XXL Mousepadimizde RGB parlaklığı ve malzeme yüzey kalitesi bizim için de önemli, bu yüzden ARGE mühendislerimiz tarafından özenle tasarlanıp üretildi.

Memnuniyetin önceliğimiz. Bilgi almak veya sohbet etmek için bize resmi websitemizden canlı destek hattından ulaşabilirsin. Soruların sadece VOLL hakkında olmak zorunda değil, bilgisayarlar ve ekipman/bileşenleri ile ilgili fikir alabilirsin! 🤩

VOLL ARENA XXL Katalogumuz için tıklayabilirsin..

Dosya Ekleri

• tea2.png
    tea2.png
    1,8 MB · Görüntüleme: 79
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı