Volta vsm yazılım nasıl atılır?

LightFlix

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rx550
i7 9700k
500 GB SSD
ASUS ROG B365F
Meslek
YouTuber(yakinda)
Yakında Volta vsm motor alıcağız ve bu motor çocuk kilidi açıkken 9 hız ile gidiyor. Ama kapalı iken 25. ama 25 de yavaş ondan dolayı bende yazılım atmak istiyorum. Yazılım nasıl atılır? Bu konuda yardım istiyorum. 2 3 video izledim ama bağlantılar biraz zor gibi. Sizce sanayiye mi gideyim yoksa kendim mi yapayım?
Kendim yapınca masraf: 0TL.
Sanayide yaptırınca: 3000TL civarı.
Ne düşünüyorsunuz?

Ustam nasıl yapacağını buldun mu bende yapmak istiyorum bayağı aradım bir türlü yapamadım.

O kadar kötü oluyor mu ya fren falan mı boşalıyor ne oluyor.

Kaç kilosun bende çok rahat duruyor şarjı biraz yer aküyü zorlar benim vsm ölü gibiydi taktıktan sonra resmen canlandı aküm bitik olduğu halde 51 kgyim 50 görüyor akü iyi olsa 60'ı geçer, kesinlikle öneririm ama uzun olanı alırsanız sıkıntı yaşayabilirsiniz direkt kısa alın uyumlu olanı kafanız rahat olsun bende kısa var, montajdada yardım edebilirim isterseniz veya YouTube'da videosu var.

Kaç kilosun bende çok rahat duruyor şarjı biraz yer aküyü zorlar benim vsm ölü gibiydi taktıktan sonra resmen canlandı aküm bitik olduğu halde 51 kgyim 50 görüyor akü iyi olsa 60'ı geçer, kesinlikle öneririm ama uzun olanı alırsanız sıkıntı yaşayabilirsiniz direkt kısa alın uyumlu olanı kafanız rahat olsun bende kısa var, montajdada yardım edebilirim isterseniz veya YouTube'da videosu var.
reis ben yeni alcam 25 gitmesi çok kötü ondan istiyom yazılım ama işte diyolar akü biter fren falan cart curt herkes bişey diyor sen şuan sorun gördünmü reis

Reis ben yeni alacağım 25 gitmesi çok kötü ondan istiyorum yazılım ama işte diyorlar akü biter fren falan cart curt herkes bir şey diyor sen şu an sorun gördünmü reis.

Akünün ömrünü biraz kısaltabilir o doğru ama o da normal aküyü dibine kadar kullanıyor zaten şarj tamamen bitiriyor hiç gitmiyor bitince, efsane bir şey aldığıma çok mutluyum hiç pişman değilim bir de buton yaptım buton kapalıyken stock gidiyor açıkken yazılımı açıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı