Voltaj.net güvenilir mi?

1762983543345.png

Kayıt yok.

Merhabalar,

sitenin altyapısı platinmarket ve buradan paket satın almış bir firma, piyasada 2500 civarı insana kargo göndermiş bir firma, ve olumlu olumsuz olmak üzere belli değerlendirmeler almış, etbis kaydı olmayabilir atlanılmıştır sadece kep adresi olmadığından alınamamışta olabilir.

Firmaları bu şekilde spamlamayın Voltaj.Net'i detaylı incelerseniz emek verilmiş uğraşılmış bir site olduğunu göreceksiniz. üstüne üstlük reklam bütçesi harcanıyor burada olumsuz değerlendirmek yalnış olur, dediğim gibi inceleyin sonra karar verin.

@@Phenyl

1764162591977.png
1764163287992.png
1764162627096.png

Voltaj | Türkiyenin En Büyük Online Elektronik Marketi böyle bir siteden komponentler alacağım. 700TL'lik bir alışveriş yapacağım ama bu alacağım malzemeleri gidip başka bir yerden alsam en az 1000TL tutuyor. Sizce güvenli mi?

Şahsen güvenmezdim.

Voltaj.Net'e güvenebilirsiniz.

Merhabalar,

sitenin altyapısı platinmarket ve buradan paket satın almış bir firma, piyasada 2500 civarı insana kargo göndermiş bir firma, ve olumlu olumsuz olmak üzere belli değerlendirmeler almış, etbis kaydı olmayabilir atlanılmıştır sadece kep adresi olmadığından alınamamışta olabilir.

Firmaları bu şekilde spamlamayın Voltaj.Net'i detaylı incelerseniz emek verilmiş uğraşılmış bir site olduğunu göreceksiniz. üstüne üstlük reklam bütçesi harcanıyor burada olumsuz değerlendirmek yalnış olur, dediğim gibi inceleyin sonra karar verin.

@@Phenyl

Eki Görüntüle 2611027Eki Görüntüle 2611037Eki Görüntüle 2611029

Voltaj.Net'e güvenebilirsiniz.
Firmaları spamladığımız yok, ETBİS kayıtı olmadığını gösterdim sadece.

Firmaları spamladığımız yok, ETBİS kayıtı olmadığını gösterdim sadece.

etbis kaydı olmadığını belirtiniz evet ardından "Şahsen güvenmezdim" dediniz bu kötülemek yada karalamak olur :) insanlar ekmek yiyor ordan yorumlarken iyice araştırın lütfen tavsiyemdir.

etbis kaydı olmadığını belirtiniz evet ardından "Şahsen güvenmezdim" dediniz bu kötülemek yada karalamak olur :) insanlar ekmek yiyor ordan yorumlarken iyice araştırın lütfen tavsiyemdir.
Şahsi düşüncemi dile getirdim, alışverişimi yaptığım yerler bilindik yerler olmalıdır. Şahsen güvenmezdim demek bir düşünce hocam. Kötülemek veya karalamak gibi bir amacım olsaydı; "Dolandırıcı bunlar, ETBIS'e kayıtlı değil, bu yüzden dolandırıcıdır." tarzı cümle kurardım. İyi sosyaller dilerim hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı