Merhaba,
An itibari Turkcell'den Türk Telekom'a geçiş yaptım. Turkcell kullanırken VoLTE hep açıktı Türk Telekom'a geçiş yapınca açılmamaya başladı ve görüntülü arama yapamıyorum.
Cihazım VoLTE destekliyor. Uygulama üzerinden desteklenmiyor yazıyor. Ama Turkcell'de böyle değildi.
Sorunu nasıl çözebilirim?
Sorunu çözdûm.
İlk önce Samsung cihaz lazım çünkü en çok destekleniyor yazısı Samsung'tan çıkıyor. SIM kartımı Samsung cihazıma taktım uygulama üzerinden VoLTE ve Wi-Fi aramasını aktif ettim bir süre sonra kendi cihazıma taktım ve cihaz destekleniyor demeye başladı ve aynı şekilde aktif ettim ve sonunda VoLTE'yi kullanmaya başladım ve sıkıntısız çalışıyor.
(Siz yaparken cihazı yeniden başlatmayı unutmayın.)
Müşteri hizmetlerini arayıp böyle bir sorun yaşadığınızı iletin. Sanırım kullandığınız telefonun MAC kodları bu servis sağlayıcılarda VoLTE destekli olarak listelenmemiş.
Merhaba,
An itibari Turkcell'den Türk Telekom'a geçiş yaptım. Turkcell kullanırken VoLTE hep açıktı Türk Telekom'a geçiş yapınca açılmamaya başladı ve görüntülü arama yapamıyorum.
Cihazım VoLTE destekliyor. Uygulama üzerinden desteklenmiyor yazıyor. Ama Turkcell'de böyle değildi.
Turk Telekom'un VoLTE desteği çok sınırlı maalesef. Benim telefonumu da desteklemiyorlar, Vodafone/Turkcell'de kullanabilirken Turk Telekom'da kullanamıyorum...
Merhaba,
Sorunu çözebileceğinizi sanmıyorum.
Vodafone kullanırken cihazım destekliyordu ancak Vodafone'un benim cihazıma desteği yoktu.
Bu sebepten ötürü bir türlü kullanamamıştım. Çareyi operatör değiştirerek bulmuştum.
Sorunu çözdûm.
İlk önce Samsung cihaz lazım çünkü en çok destekleniyor yazısı Samsung'tan çıkıyor. SIM kartımı Samsung cihazıma taktım uygulama üzerinden VoLTE ve Wi-Fi aramasını aktif ettim bir süre sonra kendi cihazıma taktım ve cihaz destekleniyor demeye başladı ve aynı şekilde aktif ettim ve sonunda VoLTE'yi kullanmaya başladım ve sıkıntısız çalışıyor.
Sorunu çözdûm.