Çözüldü VoLTE açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

408586

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba,
An itibari Turkcell'den Türk Telekom'a geçiş yaptım. Turkcell kullanırken VoLTE hep açıktı Türk Telekom'a geçiş yapınca açılmamaya başladı ve görüntülü arama yapamıyorum.
Cihazım VoLTE destekliyor. Uygulama üzerinden desteklenmiyor yazıyor. Ama Turkcell'de böyle değildi.
Sorunu nasıl çözebilirim?

Çözüm
Hocam ayni sorunun degisigini yasiyorum bende. Cihazim Realme 8 internet sitesinde destekliyor diyor ama 5555'e SMS gonderdigimde desteklemiyor diyor. Bunun cozumunu bende merak ediyorum konuyu takipteyim. Bilgisi olanlar yanitlarsa sevinirim.

Sorunu çözdûm.
İlk önce Samsung cihaz lazım çünkü en çok destekleniyor yazısı Samsung'tan çıkıyor. SIM kartımı Samsung cihazıma taktım uygulama üzerinden VoLTE ve Wi-Fi aramasını aktif ettim bir süre sonra kendi cihazıma taktım ve cihaz destekleniyor demeye başladı ve aynı şekilde aktif ettim ve sonunda VoLTE'yi kullanmaya başladım ve sıkıntısız çalışıyor.
(Siz yaparken cihazı yeniden başlatmayı unutmayın.)
Hocam cihaz uyumlu değil hatası verdi.

Müşteri hizmetlerini arayıp böyle bir sorun yaşadığınızı iletin. Sanırım kullandığınız telefonun MAC kodları bu servis sağlayıcılarda VoLTE destekli olarak listelenmemiş.

Merhaba,
An itibari Turkcell'den Türk Telekom'a geçiş yaptım. Turkcell kullanırken VoLTE hep açıktı Türk Telekom'a geçiş yapınca açılmamaya başladı ve görüntülü arama yapamıyorum.
Cihazım VoLTE destekliyor. Uygulama üzerinden desteklenmiyor yazıyor. Ama Turkcell'de böyle değildi.
Cihazınız nedir?

Merhaba,

Sorunu çözebileceğinizi sanmıyorum.
Vodafone kullanırken cihazım destekliyordu ancak Vodafone'un benim cihazıma desteği yoktu.
Bu sebepten ötürü bir türlü kullanamamıştım. Çareyi operatör değiştirerek bulmuştum.

Hocam ayni sorunun degisigini yasiyorum bende. Cihazim Realme 8 internet sitesinde destekliyor diyor ama 5555'e SMS gonderdigimde desteklemiyor diyor. Bunun cozumunu bende merak ediyorum konuyu takipteyim. Bilgisi olanlar yanitlarsa sevinirim.

Sorunu çözdûm.
İlk önce Samsung cihaz lazım çünkü en çok destekleniyor yazısı Samsung'tan çıkıyor. SIM kartımı Samsung cihazıma taktım uygulama üzerinden VoLTE ve Wi-Fi aramasını aktif ettim bir süre sonra kendi cihazıma taktım ve cihaz destekleniyor demeye başladı ve aynı şekilde aktif ettim ve sonunda VoLTE'yi kullanmaya başladım ve sıkıntısız çalışıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20220830_002532.jpg
    IMG_20220830_002532.jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 366
  • IMG_20220830_002905.jpg
    IMG_20220830_002905.jpg
    56,5 KB · Görüntüleme: 412
Son düzenleme:
Çözüm
Sorunu çözdûm.

Çok mantıklı bir hareket olmuş zamanında benim aklıma gelmemişti. Sorunu yaşayan arkadaşlar için güzel bir çözüm yolu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı