Volume - C: is dirty hatası

Berkay Umut

Femtopat
Merhabalar, bilgisayarımda 2 gün önce to skip disk checking hatası aldım. Bilgisayar açılırken bu hatayı veriyordu bu hatayı C diskini temizleyerek çözdüm. Fakat CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp fsutil dirty query C: Komutunu yazdığımda volume - C: is dirty hatası alıyorum. İnternetten çok araştırdım fakat bir çözüm bulamadım, ne yapsam aynı. Windows güncel, virüs taramalarında bir sorun yok. Volume - C: is dirty hatası zararlı mı? Sorun yaratır mı? Nasıl çözerim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Ayrıca şu videoda ise otomatik işlem nasıl yapılır bu var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodakileri daha önceden denedim. Şuanda hdtune üzerinden sağlığınada baktığımda Healty Status : Ok olarak gözüküyor. Format kesin çözümmüdür ?
SORUN ÇÖZÜLDÜ - Bu sorunu yaşayan arkadaşlar kesin çözüm format, format atılmadan bu hata düzelmiyor bilginize.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı