Volvo S60 1.5 T3 alınır mı?

osmn11s

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Bir süredir araç bakıyorum 1 aya kadar da değiştirmeyi düşünüyorum. Bu aralar Volvo S60'lar hoşuma gitmeye başladı. Esasen şu an kullandığım 2015 focus ile aynı şaseyi kullanıyor diye biliyorum. Bu aracı tavsiye eder misiniz? Motorunda ve şanzımanında kronik sorunu var mıdır? Şanzıman yarı otomatik mi tam otomatik mi? Gibi sorularım var. Aracı kullanan varsa da deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.

Volvo'ların iç tasarım sadeliği dışında araç sizi üzmeyecektir focustan sonra iç mekan bir tık sademsi gelebilir o kadar kaporta sağlamlığına diyecek laf yok güven ve yine güven

Volvo'ların iç tasarım sadeliği dışında araç sizi üzmeyecektir focustan sonra iç mekan bir tık sademsi gelebilir o kadar kaporta sağlamlığına diyecek laf yok güven ve yine güven
Daha önce 2012 model d2 sini kullanmıştım. Daha sade bir iç tasarımı var evet benim hoşuma gidiyor. Motorunun kronik sorunu var mı aceba? bir de yakıtı dizelden sonra çok üzer mi, çok trafiğe girmiyorum genelde

Merhaba. Bir süredir araç bakıyorum 1 aya kadar da değiştirmeyi düşünüyorum. Bu aralar Volvo S60'lar hoşuma gitmeye başladı. Esasen şu an kullandığım 2015 focus ile aynı şaseyi kullanıyor diye biliyorum. Bu aracı tavsiye eder misiniz? Motorunda ve şanzımanında kronik sorunu var mıdır? Şanzıman yarı otomatik mi tam otomatik mi? Gibi sorularım var. Aracı kullanan varsa da deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.

1.5 T3 Volvo'nun Ford ile anlaşması bittikten sonra kendi tarafından ürettiği motordur, sağlam ve güzeldir.
Şanzıman da yine Volvo üretimi Geartronic'tir. Şanzıman teknolojisi XC serisi ile aynıdır.
Uzun süre güzelce kullanırsınız.

1.5 T3 Volvo'nun Ford ile anlaşması bittikten sonra kendi tarafından ürettiği motordur, sağlam ve güzeldir.
Şanzıman da yine Volvo üretimi Geartronic'tir. Şanzıman teknolojisi XC serisi ile aynıdır.
Uzun süre güzelce kullanırsınız.
Teşekkürler. Motorda blok çatlatma sorunu olduğunu soyleyenler var. Bu konu hakkinda bilginiz var mi?

Teşekkürler. Motorda blok çatlatma sorunu olduğunu soyleyenler var. Bu konu hakkinda bilginiz var mi?

Öyle bir durum yok.
Kullanım ve bakımla ilgili.
Mümkünse yetkili servis bakımlı bir araç almaya özen gösterin.
Aynı motor V40, S60 ve XC40'da kullanıldı. Sıkıntılı motoru bu kadar arabada kullanıp başına iş açmazdı Volvo.

Öyle bir durum yok.
Kullanım ve bakımla ilgili.
Mümkünse yetkili servis bakımlı bir araç almaya özen gösterin.
Aynı motor V40, S60 ve XC40'da kullanıldı. Sıkıntılı motoru bu kadar arabada kullanıp başına iş açmazdı Volvo.
Anladım. Bakımlı olması her arac gibi bu aracta da önemli o halde. Peki bu fiyat bandina yani 1300-1400 civarina baska hangi araclari tavsiye edersiniz?

Anladım. Bakımlı olması her arac gibi bu aracta da önemli o halde. Peki bu fiyat bandina yani 1300-1400 civarina baska hangi araclari tavsiye edersiniz?

Focus olabilir.
1.0 Turbo benzinli ve 1.5EcoBlue motorları tavsiyemdir.
1.0 motorları gerçekten çok verimli ve kronik sıkıntısı yok.
1.5EcoBlue motor da dizel beslemeli PSA üretim motor. Klasik dizel performansı var.
Ben şubat 2025'te 1.5EcoBlue Titanium X paket satın aldım, şu an aracım 22.000km oldu biraz fazla gezdim.😀 Bir sorun yok memnunum.

Focus olabilir.
1.0 Turbo benzinli ve 1.5EcoBlue motorları tavsiyemdir.
1.0 motorları gerçekten çok verimli ve kronik sıkıntısı yok.
1.5EcoBlue motor da dizel beslemeli PSA üretim motor. Klasik dizel performansı var.
Ben şubat 2025'te 1.5EcoBlue Titanium X paket satın aldım, şu an aracım 22.000km oldu biraz fazla gezdim.😀 Bir sorun yok memnunum.
Baya yol yapmışsınız evet 😁. Şuan bende de focus var ama tekrar ford almayı düşünmüyorum. Olumsuz bir şey olduğundan değil daha premium bir markaay geçmek istediğim için. Focus çok güzel araç güzel günlerde kullanmaya devam edersiniz umarım 😁

Bayağı yol yapmışsınız evet 😁. Şu an bende de focus var ama tekrar Ford almayı düşünmüyorum. Olumsuz bir şey olduğundan değil daha premium bir markaay geçmek istediğim için. Focus çok güzel araç güzel günlerde kullanmaya devam edersiniz umarım 😁

Teşekkür ederim.
Niyetim Focus almak değildi, niyetim Octavia almaktı ancak bütçe çıkmadı o kadar.
Skoda cephesinde güzel araçlar var, bakmanızı öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı