Volvo V40 alınır mı?

Sorum başlıktaki gibi. Binici olarak almak istiyorum. Uzun yıllar kullanmak istiyorum. Bana bakımlar harici bir sıkıntı çıkarır mı? Veya alternatif bir öneriniz var mı?
Powershift şanzımanla alakalı bazı sıkıntıları var. Bu bütçede sorunsuz ve uzun yıllar bineceğiniz bir araç arıyorsanız 8. Nesil Accord bakabilirsiniz.

Abartıdan başka bir şey değil. Özellikle E90’ların temizleri gayet bulunabiliyor.

Boyunuz kaç bilmiyorum ama arka koltuğuna oturmadan karar vermeyin derim. Benim boyum 1.82, ne kadar eğilsem de arka koltukta kafam tavana değiyor malesef

Powershift şanzımanla alakalı bazı sıkıntıları var. Bu bütçede sorunsuz ve uzun yıllar bineceğiniz bir araç arıyorsanız 8. Nesil Accord bakabilirsiniz.

Abartıdan başka bir şey değil. Özellikle E90’ların temizleri gayet bulunabiliyor.
Bulunabiliyor diyorsaniz o da sizin fikriniz hocam.

Powershift şanzımanla alakalı bazı sıkıntıları var. Bu bütçede sorunsuz ve uzun yıllar bineceğiniz bir araç arıyorsanız 8. nesil Accord bakabilirsiniz.

Abartıdan başka bir şey değil. Özellikle E90'ların temizleri gayet bulunabiliyor.

Dediğim rakamlara bulunabilir mi peki dediğimiz temizliktekiler?

Sorum başlıktaki gibi. Binici olarak almak istiyorum. Uzun yıllar kullanmak istiyorum. Bana bakımlar harici bir sıkıntı çıkarır mı? Veya alternatif bir öneriniz var mı?

V40'ın D2 motor kodlu 1.6 dizel motoru Ford'un Focus modellerinde kullandığı motor ile aynıdır. Ufak Volvo dokunuşları var ama performanslı, güzel bir motor değil. Ciddi yakıt cimrisi ama TDI kadar verimli değil. Bu bütçe ile bu motoru tercih etmek başınıza işler açabilir. Ben ortalama 130.000km V40 Cross Country D2 motoru kullandım. Satma evresindeyken kara duman, sarsıntılı motor çalışması gibi şeylere denk geldim. Temizini bulmak zor.
T4 motor kodlu 1.6 benzinli Turbo beslemeli motor Volvo'nun kendi motoru. 180HP güce sahip performanslı ve verimli bir motor ancak temizini bulmak çok zor. İlandaki araçların çoğunluğu ciddi hasar kayıtlı.
1.5 benzinli motor da Volvo'nun kendi motoru. Bu sınıfın en güzel ve en verimli motoru. Gerçekten anlatırken heyecanlanıyorum, resmen bu motora aşığım. 152HP ve geartronic şanzıman ile geliyor. Performans/konfor/ekonomi her türlü talebinizi karşılıyor ancak bu bütçe ile bu motora sahip modeli alamazsınız.
Uzun lafın kısası başka marka modellere bakmanız en güzeli.

Dediğim rakamlara bulunabilir mi peki dediğimiz temizliktekiler?
Bu fiyatın üstüne çıkmak lazım. İlla ki denk gelir ama bu fiyatta zor. Dediğim gibi Accord bakmak mantıklı bu bütçede. E90 alacaksan kenara biraz bütçe ayırman iyi olur.

Son düzenleme:
Temiz stok binilmişleri de mi olmaz hiç oluru yok mudur?

Hocam istediğiniz kadar temiz binin o aracın sanayiden başka hiçbir kurtuluşu yok. Bütçe olsa daha iyi BMW'ler var ama fiyatları yüksek. Eski kasaları düşünürseniz eski kasalardan temiz bulup binebileceğiniz çok var masraf açmayacak ama yakıt olarak bu sefer cebinizi yakar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı