Volvo V60 1.6 T4 alınır mı?

saturn6

Decapat
Daha fazla  
Volvo 2012 V60 1,6 t4 araç almayı düşünüyorum. Bu kasayı ve aracın görüntüsüne bayılıyorum.
Aracı tanıyan ve bilgi sahibi olanlar yorum yazarsa sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.

En uzak durman gereken Volvo motorudur. Fiyatının performans verilerine göre düşük olma sebebi bu. Benim ustama sorduğumda “çok sorunlu, ben sıfırdan sandık motor topladığımda bile kapıdan çıktığı anda garanti vermiyorum” diyordu ki kendisi iyi bir ustadır.

1.6 D2 motorlar iyidir, sadece KM 150k civarı gelince iyi bir ustada enjektör bakımıyla yoluna devam edersin.

1.5 T3’ler de çok iyi. 2 L dizeller de iyi.

Son düzenleme:
En uzak durman gereken Volvo motorudur. Fiyatının performans verilerine göre düşük olma sebebi bu. Benim ustama sorduğumda “çok sorunlu, ben sıfırdan sandık motor topladığımda bile kapıdan çıktığı anda garanti vermiyorum” diyordu ki kendisi iyi bir ustadır.

1.6 D2 motorlar iyidir, sadece km 150k civarı gelince iyi bir ustada enjektör bakımıyla yoluna devam edersin.

1.5 t3'ler de çok iyi. 2 l dizeller de iyi.

Ben kasa duruşu ve görsel olarak çok beğendim, yeni takıntım diyebilirim, siz kullandınız mı bu araçdan? Açıkçası 700-800 bin TL'ye de var 2012-2013 otomatik vitesleri risk alıp almayı düşünüyorum. Evet parçası pahalı ve sanırım çok yakıyor.

2011 S60 1.6 D2 Dizelini 4 yıl kullandım. 1 yılı aşkın süredir de V40 1.5 T3 kullanıyorum.

Bakım parçaları alt takım Mondeo platformu ve Ford uyumlu, motor ise PSA grubu benim kullandığım motorlar ve bakım masrafları aşağı yukarı aynı. Tabi bir Renault ve Fiat gibi düşük fiyat beklentiniz olmasın. D2 ve T3 motorları güzel ve üzmez bakımı zamanında yapıldıysa.

Ankara’da ikamet ediyorsanız usta da önerebilirim.

2011 S60 1.6 D2 dizelini 4 yıl kullandım. 1 yılı aşkın süredir de V40 1.5 T3 kullanıyorum.

Bakım parçaları alt takım Mondeo platformu ve Ford uyumlu, motor ise psa grubu benim kullandığım motorlar ve bakım masrafları aşağı yukarı aynı. Tabii bir Renault ve Fiat gibi düşük fiyat beklentiniz olmasın. D2 ve T3 motorları güzel ve üzmez bakımı zamanında yapıldıysa.

Ankara'da ikamet ediyorsanız usta da önerebilirim.

5 yıl Toyota auris 2013 dizel otomatik araç kullandım, sorunsuzdu bir kez bile sanayiye gitmedim, bu araçtan bunu beklemeye hakkım var mı? Ankara'da ikamet etmiyorum ama yine de teşekkürler.

Ben 125k Kmde aldım, 4 yıl sonunda 175k Kmye gelince sattım. Sadece ekstra enjektör bakımı yaptırdım o da normal dizel araçlarda, çünkü çok hileli yakıt koyuyorlar. Bir keresinde bakımda mazottan çok fazla su çıkmıştı sadece Shell'den almama rağmen.

Aşağı yukarı parça fiyatlarına ZNT’den bakabilirsiniz:

Bir kere Volvo alınca rahatlığı bağımlılık yapıyor. Hele ki Advance paket alırsanız.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı