OpenCore Voodoo2lc DSDT .AML'e çevrilirken hata veriyor

Pars27

Hectopat
Daha fazla  
RAM
12 GB DDR4
SSD veya HDD modeli
Crucial NVMe 500 GB SSD
Ekran kartı
Nvidia GTX 1060 6 GB (Intel Ekran Kartı Yok)
Anakart
HM170
İşlemci
İntel i7-6700
ASUS GL502VM dizüstü bilgisayarım için Voodoo2lc touchpad için düzenleme yaptım ancak compile edip .aml çevirirken hata veriyor. Rica etsem bu hatayı gidermemde yardımcı olur musunuz? Dosyayı aşağıda paylaşıyorum, şimdiden teşekkürler.

DSDT.zip.

Çünkü DSDT dosyanızda bir hata var ve bunu ilk önce düzeltmeniz gerekir derlemek için. MaciASL'e girip sağ üstten "Log" kısmına tıklayın. Bundan sonra karşınıza aldığınız hatalar çıkacaktır. "Warning" yazanlar çalışmasını engellemeyecektir ancak önemli olanları düzeltmenizde fayda var.

Nasıl düzelteceğimi tarif edebilir misiniz? Ya da bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hatadan hataya göre değişecektir. DSDT dosyanızı şu an inceleyemiyorum ne yazık ki. "Log" kısmında belirtilen hatalara bakıp her şeyin doğru olduğuna emin olun.
Kardeşim cevabın için teşekkürler. Birkaç gündür uğraşıyorum ancak bir ilerleme kaydedemedim. Rica etsem, müsait bir zamanında tekrar bakabilmen mümkün mü acaba?

OpenCore ve High Sierra kullanıyorum kardeşim.

Bu cihazan neden High Sierra kurdunuz? Monterey'lik bir sistem ya da ASUS sadece NVIDIA ekran kartınımı bağlamış anakarta OpenCore DSDT sevmez kext sıralamasını atar mısın?
Evet kardeşim aynen öyle. Bu cihaz ROG olduğu için 6 GB ekran kartını daha etkin kullanmak adına böyle bir şey tercih etmiş ASUS. Intel ekran kartı olmadığı için de maalesef High Sierra kullanmak mecburiyetindeyim. Eve geçer geçmez hemen config dosyamı atayım. Ayrıca ilgin için çok teşekkür ederim sağ ol.
Config dosyamı aşağıda paylaşıyorum kardeşim.

Son düzenleme:

OpenCore sürümün nedir?
EFI'de SSDT-SMBus kullanılıp VoodooSMBus kext kullanılması çakışma yapar hem AirportBrcmFixup var hem de Airportitlwm bu da çakışma yaratır ve üstelik itwlm kext de var bu config düzenlenmeyi hak ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…