OpenCore Voodoo2lc DSDT .AML'e çevrilirken hata veriyor

Pars27

Hectopat
Daha fazla  
RAM
12 GB DDR4
SSD veya HDD modeli
Crucial NVMe 500 GB SSD
Ekran kartı
Nvidia GTX 1060 6 GB (Intel Ekran Kartı Yok)
Anakart
HM170
İşlemci
İntel i7-6700
ASUS GL502VM dizüstü bilgisayarım için Voodoo2lc touchpad için düzenleme yaptım ancak compile edip .aml çevirirken hata veriyor. Rica etsem bu hatayı gidermemde yardımcı olur musunuz? Dosyayı aşağıda paylaşıyorum, şimdiden teşekkürler.

DSDT.zip.

Şimdi hız testi deneyin kesilmeler yaşanmayacaktır.
Tamam hocam. Sağ olun tekrar teşekkür ederim, heliport ve itlwm sisteme çok yük bindiriyordu. Sayenizde kurtuldum☺️. Benim sizden bir ricam daha var tabi çok zamanınızı aldım hakkınız helal edin. Şimdi pci de sürücüsü yüklü olmayan 3 aygıt görünüyor. Ve bu aygıtlardan bir tanesi büyük ihtimalle Thunderbolt 3 yani usb-c aygıtı, diğer ikisinin ne olduğu konusunda fikrim yok.Usb-c yi bir ssdt yardımı ile ihtiyaç duyduğumda çalıştırıyorum. Ancak stabil olarak tanıtamıyorum. Bu aygıtları da tanıtmamda bana yardımcı olabilir misiniz acaba?
Aygıtlar şunlar:
1-100 Series/C230 Series Chipset Family MEI Controller #1 pci8086,a13a

2-100 Series/C230 Series Chipset Family Thermal Subsystem pci8086,a131

3-Xeon E3-1200 v5/E3-1500 v5/6th Gen Core Processor Thermal Subsystem pci8086,1903

Tamam hocam. Sağ olun tekrar teşekkür ederim, heliport ve itlwm sisteme çok yük bindiriyordu. Sayenizde kurtuldum☺️. Benim sizden bir ricam daha var tabii çok zamanınızı aldım hakkınız helal edin. Şimdi PCI de sürücüsü yüklü olmayan 3 aygıt görünüyor. Ve bu aygıtlardan bir tanesi büyük ihtimalle Thunderbolt 3 yani USB-C aygıtı, diğer ikisinin ne olduğu konusunda fikrim yok. USB-C'yi bir ssdt yardımı ile ihtiyaç duyduğumda çalıştırıyorum. Ancak stabil olarak tanıtamıyorum. Bu aygıtları da tanıtmamda bana yardımcı olabilir misiniz acaba?
Aygıtlar şunlar:
1-100 Series/C230 series chipset family meı Controller #1 PCI8086, A13a.

2-100 Series/C230 series chipset family thermal subsystem PCI8086, a131.

3-Xeon E3-1200 v5/E3-1500 v5/6th gen Core Processor thermal subsystem PCI8086, 1903.

Bunların pek de tanınmasına gerek yok böyle kullanabilirsiniz Intel Power gadget yükleyip 5 dakika video izleyip Intel Power Gadget'ın resmini atar mısınız? Not: Video izlerken Power gadget arkada açık kalsın.

Bunların pek de tanınmasına gerek yok böyle kullanabilirsiniz Intel Power gadget yükleyip 5 dakika video izleyip Intel Power Gadget'ın resmini atar mısınız? Not: Video izlerken Power gadget arkada açık kalsın.
Tamam hocam. İntel işlemci yönetimi çok iyi şekilde çalışıyor hocam, onu test etmiştim daha önceden. Yine de atayım siz de bir bakın.

İntel power gadget.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı