OpenCore Voodoo2lc DSDT .AML'e çevrilirken hata veriyor

Pars27

Hectopat
Daha fazla  
RAM
12 GB DDR4
SSD veya HDD modeli
Crucial NVMe 500 GB SSD
Ekran kartı
Nvidia GTX 1060 6 GB (Intel Ekran Kartı Yok)
Anakart
HM170
İşlemci
İntel i7-6700
ASUS GL502VM dizüstü bilgisayarım için Voodoo2lc touchpad için düzenleme yaptım ancak compile edip .aml çevirirken hata veriyor. Rica etsem bu hatayı gidermemde yardımcı olur musunuz? Dosyayı aşağıda paylaşıyorum, şimdiden teşekkürler.

DSDT.zip.

OpenCore sürümün nedir?
EFI'de SSDT-SMBus kullanılıp VoodooSMBus kext kullanılması çakışma yapar hem AirportBrcmFixup var hem de Airportitlwm bu da çakışma yaratır ve üstelik itwlm kext de var bu config düzenlenmeyi hak ediyor. :)
Voodoo konusunda haklısın kardeşim. Ancak ilginç bir şekilde AirportBrcmFixup kullanmadığım zaman kesilmeler yaşıyorum. Yine de uyarılarını dikkate alıp tekrar bir deneyeceğim. DSDT konusunda yapabileceğimiz bir şey yok mu acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Voodoo konusunda haklısın kardeşim. Ancak ilginç bir şekilde AirportBrcmFixup kullanmadığım zaman kesilmeler yaşıyorum. Yine de uyarılarını dikkate alıp tekrar bir deneyeceğim. DSDT konusunda yapabileceğimiz bir şey yok mu acaba?

Benim anlamadığım siz HeliPort ile mi kullanıyorsunuz Wi-Fi'ı, Airportitwlm ile mi? DSDT'le ilgileneceğim birkaç dakika içinde. Airportitwlm'yi enable yapın sadece diğer Wi-Fi kextlerini devre dışı bırakın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Heliport ile kullanıyorum ve şimdi airportbrcmfixup ve voodoosmbus devre dışı bıraktım ve deneme yapıyorum. Smbus da sorun yok. Wifi de test ediyorum.

L/e ye yükler misin kexti? https://github.com/chris1111/Kext-Droplet/files/4143601/Kext-Droplet.dmg.zip bu programa kexti sürükle l/e'yi seç kext yüklenmesi bittiğinde heliport ve itwlmyi kapat.
Deniyorum hemen.
L/e ye yükler misin kexti? https://github.com/chris1111/Kext-Droplet/files/4143601/Kext-Droplet.dmg.zip bu programa kexti sürükle l/e'yi seç kext yüklenmesi bittiğinde heliport ve itwlmyi kapat.
Hocam Sip devre dışı bırakıp dediklerinizi yapınca wifi çalıştı. Çok teşekkür ederim.😊

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı