VOOKA Trol Red Switch alınır mı?

Hocam Gamepower almayın.

Hocam techbopat sitesinde James Donkey, Rampage, Gamepower gibi daha çok alt-orta ürünler çıkaran markalar kötüleniyor hayatında o markaları kullanmayan adam yok bu alınmaz berbat diyor.

Link atabilme şansınız var mıdır?

Hocam techbopat sitesinde James Donkey, Rampage, Gamepower gibi daha çok alt-orta ürünler çıkaran markalar kötüleniyor hayatında o markaları kullanmayan adam yok bu alınmaz berbat diyor.

Gamepower Saber RGB red switch kullandım çınlama basmama sorunu yaşadım arkadaşlarımda Gamepower kullandı memnun olan görmedim Gamepower Medusa 7.1 kulaklık kullanıyorum berbat.

James Donkey kulaklık kullandım. 4 kere garantiye gitti. 1 yılda. Sonra ümidi kestim kullanmayı bıraktım.
Rampage kulaklıkta kullandım. Ses kalitesi rezalet, vasattı. Mikrofonuda öyle.
Gamepower kullanmadım ve almayın demedim. O model ile ilgili sorun olduğunu söyledim.

2 yıldır Rampage 1 yıldır Gamepower kullanıyorum James Donkey kulakığımı 1 yıl kullandım kullandığım ürünlerde bir sorun olmadı.

2 yıldır Rampage 1 yıldır Gamepower kullanıyorum James Donkey kulakığımı 1 yıl kullandım kullandığım ürünlerde bir sorun olmadı.

Konu sorun olması değil zaten. Arkadaşım Game Power kullanıyor. Overlord red switch. Outemu switch var ve yay sesi aşırı geliyor bazi tuşlardan. Bozmadan 1 yıl kullanırsın ama bu onun iyi olduğunun kanıtı değil. Nokia 3310 iyi mi mesela?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı