Vooka Trol Simug mekanik klavye alınır mı?

Hocam bir bozulma yok değil mi annem az para alıyor zar zor alıyoruz.
Çoğunlukla 8-9 ay geçmeden bozulmuyor hocam. Ben kendimden, arkadaşlarımdan ve kullananlardan biliyorum. Eğer şanssızsanız ilk ay, ilk hafta belki ilk gün bile bozulabilir fakat bu dediğim 600TL fiyat bandındaki tüm klavyeler için geçerli. 600TL'ye klavye almak başlı başına bir risk zaten.

Hocam yanlış bilgilendirmek istemem tabii ki fakat Vooka'nın yorumlarında fotoğraflara baktığınız zaman kutusunun ziyou lang olduğunu görebilirsiniz resimlerine baktığımda tuşların üstündeki küçük amblemler bile birebir aynı klavyeler gibi geldi bana.
Hayır hocam değil...

Hocam alıyorum inşallah bozulmaz korkuyorum.
Hocam alın en f/p klavye T60 şu anda. Evet Insert tuşunu da kullanabiliyorsunuz merak etmeyin.

Hocam o numpad olmayan klavyede insert tuşu basılabilir mi?
kanka o konuda bir fikrim yok açıkcası ama alacağınız klavyede numpadde yön tuşlarıda yok bilerek alın
Yön tuşları var hocam. Kombinlenmiş şekilde. Sağ shift ve FN tuşlarına 3 saniye basılı tutarsanız ok talt, fn,ctrl ve . ta yön tuşlarına dönüşüyor eli alışık olmayan adam için çok sıkıntı bir durum şahsen ben bu tuşlarla yön tuşuymuş gibi oynayamam
alt fn ctrl ve . ta tuşu yön tuşlarına dönüşüyor eli alışık olmayan adam için çok sıkıntı şahsen ben bunlarla yön tuşuymuş gibi oynayamam.

Hayır hocam değil...

Hocam alın en f/p klavye T60 şu anda. Evet Insert tuşunu da kullanabiliyorsunuz merak etmeyin.
Hocam kullanıcı yorumlarında gördüğüm kutu bu şekilde klavyelerde bire bir aynı

Buda vooka kullanan arkadaşımdan aldığım fotoğraf kutusunu bulamamış ama bu logo bulunuyor klavyede

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-10-11-18-27-44-861_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2023-10-11-18-27-44-861_trendyol.com.jpg
    69,5 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_2023-10-11-18-33-01-099_com.whatsapp-edit.jpg
    Screenshot_2023-10-11-18-33-01-099_com.whatsapp-edit.jpg
    33,4 KB · Görüntüleme: 60

Technopat Haberler

Geri
Yukarı