Votka önerisi

Rigeliuss

Decapat
Daha fazla  
Meslek
CBÜ Mekatronik Mühendisi
Arkadaşlar malumunuz yılbaşı yaklaşmakta bu özel günde gecenin ilerleyen saatlerinde içmek için önerebileceğiniz, tadı güzel olan ve fiyat-performans olarak önerebileceğiniz votkaları ve bunlarla birlikte içersen güzel gider dediğiniz meşrubatları yazarsanız sevinirim.

Puschkin bakacağım hocam , Wyborowa denemiştim güzel ve hafif bir aroması vardı.

Puschkin denemelisin o halde hocam, ancak bulması pek kolay değil. Ben sek ve kokteyl yaparak içmiştim. Sekte yakıcı bir tadı yok. Kokteylle de güzel oldu. Meyve suyuyla yapabilirsin. Ben en çok karışık meyve suyu, schweppes limonlu ve en son üstüne yarım limon suyu sıkıp kokteyl yapmıştım onu beğendim. Tabi sen sevdiğin şeylere göre içeriğini kendin hazırlayabilirsin.

Bence vodkanın ucuzu makul ancak istanblue gibi finalde kör olur muyum dedirtecek kadar da olmasın, iyi vodka kokusuz ve tatsız oluyor zaten.

Bence vodkanın ucuzu makul ancak istanblue gibi finalde kör olur muyum dedirtecek kadar da olmasın, iyi vodka kokusuz ve tatsız oluyor zaten.
Genelde Gilbey's alıyorum gazozlarla güzel giden bir votka. Yeni ve daha sağlam tatlar arayışındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…