Vozol 10000 nasıl kullanılır?

SyanAdam

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Vozol 10000 çekimli puff aldım. Kullanımını tam olarak bilmediğim için yanlış bir şey yapmamak için tedbir alıyorum.

1- Ne kadar dayanıyor?
2- Şarjı ne kadar sürüyor / şarjda bırakırsam sorun yaşar mıyım?
3- Tekrardan doldurulabiliyor mu?
4- Pamuğu ne yaparsam yakarım?

Başka bildiğiniz önerdiğiniz, uyardığınız var mı ne yapmam konusunda?

Son düzenleyen: Moderatör:
1- Ne kadar dayanıyor?
2- Şarjı ne kadar sürüyor / şarjda bırakırsam sorun yaşar mıyım?
3- Tekrardan doldurulabiliyor mu?
4- Pamuğu ne yaparsam yakarım?
Merhabalar biri 2500 biri 5000 olmak üzere iki ayrı puff bitirmiş biri olarak bildiğim kadarıyla cevaplamak isterim.

1- 10k çekimlik bir puff sizi ortalama 1 ay kadar götürecektir. Tabii kullanımınıza bağlı.
2- Şarjın ne kadar sürdüğünü hatırlamıyorum fakat bildiğim kadarıyla en fazla yarım saat şarj etmek en sağlıklısı.
3- Bittikten sonra içini açıp tekrar doldurabiliyorsunuz fakat puffların üretiminde kullanılan disposable likitler harici olarak satılmadığı için normal likit kullanmanız gerekiyor. Hangi tür likit koyarsanız koyun eski duman performansı ve tadı alamıyorsunuz haberiniz olsun. İlla koyacağım diyorsanız Salt Likit en iyisidir.
4- Likit bittikten sonra ısrarla kullanmaya devam ederseniz yakabilirsiniz. Onun dışında normal kullanımda yakan birisini görmedim.

Onun dışında bir iki tavsiye vermek isterim.

Satın aldığınızda üstünde gelen tıpayı kaybetmemeye çalışın. Kullanmadığınız durumlarda da kapatmaya özen gösterin. Tam emin değilim fakat aldığım yerde çalışan kişi erken bitmemesi adına böyle yapılması gerek demişti.

Eğer içini açıp tekrar dolduracaksanız ya bilen bir arkadaşınıza verin ya da internet üzerinde yeteri kadar bilgi edinip yapın. Diğer türlü pamuğu mahvedebilirsiniz.

Aklıma gelenler bunlar. Başka merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.

Merhaba biri 2500 biri 5000 olmak üzere iki ayrı puff bitirmiş biri olarak bildiğim kadarıyla cevaplamak isterim.

1- 10k çekimlik bir puff sizi ortalama 1 ay kadar götürecektir. Tabii kullanımınıza bağlı.
2- şarjın ne kadar sürdüğünü hatırlamıyorum fakat bildiğim kadarıyla en fazla yarım saat şarj etmek en sağlıklısı.
3- bittikten sonra içini açıp tekrar doldurabiliyorsunuz fakat puffların üretiminde kullanılan disposable likitler harici olarak satılmadığı için normal likit kullanmanız gerekiyor. Hangi tür likit koyarsanız koyun eski duman performansı ve tadı alamıyorsunuz haberiniz olsun. İlla koyacağım diyorsanız salt likit en iyisidir.
4- likit bittikten sonra ısrarla kullanmaya devam ederseniz yakabilirsiniz. Onun dışında normal kullanımda yakan birisini görmedim.

Onun dışında bir iki tavsiye vermek isterim.

Satın aldığınızda üstünde gelen tıpayı kaybetmemeye çalışın. Kullanmadığınız durumlarda da kapatmaya özen gösterin. Tam emin değilim fakat aldığım yerde çalışan kişi erken bitmemesi adına böyle yapılması gerek demişti.

Eğer içini açıp tekrar dolduracaksanız ya bilen bir arkadaşınıza verin ya da internet üzerinde yeteri kadar bilgi edinip yapın. Diğer türlü pamuğu mahvedebilirsiniz.

Aklıma gelenler bunlar. Başka merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.

Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı