Vozol kokusu nasıl gizlenir?

Daha fazla  
Selam, ben 17 yasımdayım. Ailem sigara biraz karsı diye elektronik sigara Vozol aldım, onu da ailem görse bir şey demez ama koku bırakmayacak sekilde taktik lazım. Parfüm sıkayım desem cok amatörce. Neden durduk yere odaya parfüm sıktın falan diyorlar. Yani Vozol koku bırakır mı, bırakırsa da kaç saat koku odada kalır? Yardım edin.

Vozol'un kokusu sigara gibi değil, içerken cam açıksa içeriye sen içtikten 10dakika sonra giren biri anlamaz bile, anlasa bile elektronik sigara olacağını anlayacaklarını sanmıyorum. Bende Green chocolate cream var vanilla gibi kokusu var giren kişiler anlamıyor.

Selam, ben 17 yasımdayım. Ailem sigara biraz karsı diye elektronik sigara Vozol aldım, onu da ailem görse bir şey demez ama koku bırakmayacak sekilde taktik lazım. Parfüm sıkayım desem cok amatörce. Neden durduk yere odaya parfüm sıktın falan diyorlar. Yani Vozol koku bırakır mı, bırakırsa da kaç saat koku odada kalır? Yardım edin.
Bırakır. Tabi bir sigara gibi kokmaz nargile gibi bir kokusu olur. Kokusu sigara gibi değil uçup gidiyor. Eğer açık havada içersen içeriye koku girmez.

Aga 25.000'lik Vozol almadıysan koku bırakmaz. Duman da bırakmaz.

Vozol duman atmıyor zaten. 25 Bin çekim ile koku arasında bir ilişki yok. Aroma ile ilgilidir.
Benim demek istediğim duman, buhar, gaz. Ne demek istediğimi gayet iyi anladın. 25.000'lik olan nargile tarzı olduğu için odayı veya içilen kapalı alanı çok fazla duman altında bırakıyor koku olmasa bile. Diğerlerinde böyle bir şey yok. O yüzden bilmediğin konu hakkında yazma.

Benim demek istediğim duman, buhar, gaz. Ne demek istediğimi gayet iyi anladın. 25.000'lik olan nargile tarzı olduğu için odayı veya içilen kapalı alanı çok fazla duman altında bırakıyor koku olmasa bile. Diğerlerinde böyle bir şey yok. O yüzden bilmediğin konu hakkında yazma.
Siz adamlar niye sürekli atar-gider yapıyorsunuz anlamıyorum. 25000 çekim olup olmaması önemli değil. Bazı puffların çekimi daha az olmasına rağmen daha çok duman veriyor.

25.000'liğin nasıl bir alet olduğunu bilmediğin için konuşman normal.
Dostum atar-gider diyorum sana. İcardi profil fotoğraflı biriyle tartışmak gibi bir zaman kaybı yaşamak istemiyorum. Bak işine. İnan sen daha elektronik sigaraların varlığını bile bilmiyorken ben bu işle uğraşıyordum. Eski mesajlarımda da bunu hep dile getirirdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı