Vozol'da Ciğer Çekimi Yapılır Mı?

İtoshi

Decapat
Daha fazla  
Selam, 2-3 gün önce bir Vozol 6000 aldım. Bu ürünü arada bir içime çekerek bazen de direk üfleyerek takılıp içiyorum. Günde 10 çekimi bile bulmuyor neredeyse. Lakin Vozol ile sigara gibi ağızda durup çekim yaptığımda boğazım yanarken direk ciğer çekiminde problem yok. Vozol'u bu kadar içmede ciğer çekimi yapsam 5mg nikotin büyük zarar yaratır mı? Ya da başka zarar. Eğer benim gibi içen varsa da yazabilir mi ne yaşadığını. Yorumlara içme, içmeyin yazmazsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, 2-3 gün önce bir Vozol 6000 aldım. Bu ürünü arada bir içime çekerek bazen de direk üfleyerek takılıp içiyorum. Günde 10 çekimi bile bulmuyor neredeyse. Lakin Vozol ile sigara gibi ağızda durup çekim yaptığımda boğazım yanarken direk ciğer çekiminde problem yok. Vozol'u bu kadar içmede ciğer çekimi yapsam 5mg nikotin büyük zarar yaratır mı? Ya da başka zarar. Eğer benim gibi içen varsa da yazabilir mi ne yaşadığını. Yorumlara içme, içmeyin yazmazsanız sevinirim.
Vozol içme Türkiyedeki vozollar çin malı hatta facebook sayfalarında adamalr kendi eliyle çin parçalaları ile yapıyorlar. Bu vozollar çakma çünkü Tr de vozol serbest değil. İçindeki nikotin fark etmez bağımlı olursun. İçtiğin vozoldaki kimyasallar akciğer tabakasına zarar verir.25 yaşına kadar beynin gelişiyor ama nikotin gelişmesini engelliyor yani aptal oluyorsun. Bu vozolu kullanmaktan astım hastası bile olursun ve astım hafife alıncak bir şey değil kendine bu hatayı yapma. Ölmek bayılmak değildir.

Vozol içme Türkiye'deki Vozol'lar Çin malı hatta Facebook sayfalarında adamalr kendi eliyle Çin parçalaları ile yapıyorlar. Bu Vozol'lar çakma çünkü TR de Vozol serbest değil. İçindeki nikotin fark etmez bağımlı olursun. İçtiğin Vozol'daki kimyasallar akciğer tabakasına zarar verir. 25 yaşına kadar beynin gelişiyor ama nikotin gelişmesini engelliyor yani aptal oluyorsun. Bu Vozol'u kullanmaktan astım hastası bile olursun ve astım hafife alıncak bir şey değil kendine bu hatayı yapma. Ölmek bayılmak değildir.

Yurtdışındaki orijinallerde böyle bir sorun yok mu?

Vozol içme Türkiye'deki Vozol'lar Çin malı hatta Facebook sayfalarında adamalr kendi eliyle Çin parçalaları ile yapıyorlar. Bu Vozol'lar çakma çünkü TR de Vozol serbest değil. İçindeki nikotin fark etmez bağımlı olursun. İçtiğin Vozol'daki kimyasallar akciğer tabakasına zarar verir. 25 yaşına kadar beynin gelişiyor ama nikotin gelişmesini engelliyor yani aptal oluyorsun. Bu Vozol'u kullanmaktan astım hastası bile olursun ve astım hafife alıncak bir şey değil kendine bu hatayı yapma. Ölmek bayılmak değildir.

Aldığımın orijinal olduğunu düşünüyorum noktalara kadar aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yurtdışındaki orijinallerde böyle bir sorun yok mu?

Aldığımın orijinal olduğunu düşünüyorum noktalara kadar aynı.

Yurt dışından aldıysan orijinaldir ama saydığım hastalıklar aynı kalacakdır. Nikotin seni bağlıyacak seni bağımlı hale getirecek öksürükler başlayacak daha çok kullanmak istiyeceksin öksürüklerin daha şiddetli olacak dişlerin sapsarı olacak aldığın tatlar daha kötü olacak boğazın tahriş olacak halsiz olacaksın. Hayatına yazık.

İçiyorsan ciğerlere çekerek iç bir de şunu söyleyeyim sana sen yasa dışı bir şey yaptığını burada itiraf ettin bunu söyleyerek haberin olsun. Türkiye'de Vozol satışı/kullanımı yasak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı