İskender namusturTamamen senin fikrin senin iraden ama bana kalırsa oyuna para yatırmak saçma(oyun almak değil)arkadaşları toplayıp iskender yiyin derim.
İskender namusturTamamen senin fikrin senin iraden ama bana kalırsa oyuna para yatırmak saçma(oyun almak değil)arkadaşları toplayıp iskender yiyin derim.
Oyuna para yatırmak benim açımdan saçmalık. İndirimlerde oyun alabilirsiniz bin kat daha iyi olacaktır.Arkadaşlar, elimde 143TL var ve ben bu parayla VP almak istiyorum. Sizce bu parayı daha iyi değerlendirme şansım var mıdır? Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden.
Oyuna para yatırmak benim açımdan saçmalık. İndirimlerde oyun alabilirsiniz bin kat daha iyi olacaktır.
Konu hortlatılmış kusura bakmayın hocam. Rica ederim.Önceden yazdığım gibi Valorant'a harcadım ve gayet memnunum. Fikriniz için teşekkürler.
Eğer gerçekten çok fazla Valorant oynuyorsanız ve oynarken keyif alıyorsanız neden olmasın.
Fakat açık konuşmak gerekirse bence Valorant'ın yüksek bir fiyatlandırması var. Tek bir silah kostümü 120TL civarıydı sanırım çok pahalı ve gereksiz bence.
Konuyu okuyun. Konu kapanmıştır artık mesaj yazmayın.Dandik bir Riot oyununa para yatırmak yerine kendine daha iyi şarj kablosu, fan, termal macun, giyecek eksiğin varsa giyecek bir şey alabilirsin.
Sonradan fark ettim. Keşke mesaj silme özelliği olsa...Konuyu okuyun. Konu kapanmıştır artık mesaj yazmayın.
Arkadaşlar, elimde 143TL var ve ben bu parayla VP almak istiyorum. Sizce bu parayı daha iyi değerlendirme şansım var mıdır? Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.