VPN Hesabım Hacklenmiş

Orası hiç belli olmaz. VPN sunucuları tehlikelidir. Ayrıca dizüstünüz var galiba. Unutmayın ki, gereği olmadıkça kamerayı BIOS'tan ve mikrofonu kapatın. Ben öyle kullanıyorum. Sadece sesli arama yapacağım zaman açıyorum mikrofonu. Ya da kullandığınız VPN firması ile iletişime geçin.
Benim laptopda da kamera ve mikrofon var. Kamerayı kağıtla kapadım ama BIOS tan nasıl kapatılıyor?

Bu maillerden bizim iş yerinde sürekli olarak geliyor. Sizin bilgisayarınızda ve ya başka bir sitede bulunan bir şifrenizi size gönderiyorlar ama her hangi bir icraat yok.

I am is :) Güzel ingilizce
Arkadaşlar bugün de hesabıma böyle bir e-posta daha gelmiş. Gerçek olduğunu düşünmüyorum artık ama yine de size danışmak istedim.

Not: Yazanların benle ilgisi olmadığını (izlediklerin çok garip vb. dediği kısım) belirtmek isterim. Sadece fotoğrafı inceleyip yorum yapanlar için bu notu eklemek istedim. Ve bu e-posta 24 Kasım'da gelmiş.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı