VPN ile sınırsız internet nasıl oluyor?

Özelden yardımlaşma yasak. Ne konu hakkında sorunuz var?
Hocam ttl değerini soracaktım. Normal tether programlari yada proxy uzerinden verince de calisiyor sistem ancak sanki hiz daha düşük oluyor. Ttl 65 yapilirsa birebir telefondaki hiz paylasim yaptigim cihazlarda da alinir mi? Birde ttl 65 icin bir dokuman bulamadim samsung m52 5g telefonum var nasil yapabilirim?

Hocam bu hala mümkün mü?

Root yoluyla yapabilirsiniz sadece. TTL değeri 65 olarak ayarlandığında hotspotta bu 64 TTL olarak geçecek ve sınırsızlar diğer cihazlarsa kullanılabilir olacaktır.

Hocam bu hala mümkün mü?
Birkaç ay önce çalışıyordu. Deneyebilirsiniz.

Ortaokul lisede çok kullandım. İlk çıkan android telefonlarda millet internetin i sini bulamazken ben bedavaya takılıyordum. Acaba hala var mı bu açıklar.

Vpnjantit üzerinde Free OpenVPN'i mi seçmeliyiz?

Düşünüyoeumki Turkcell uygulamasına girmek internetsiz burada bir sınırsız paketmi söz konusu acaba bu adresi bulup.

Merhaba üstat bugün bir 6-8 saat uraştım Fizy TV+ gibi şeylerin internetini kullanmak için lakin öğrendimki Turkcell vekil yönlendirme işlerini 2018 de kapatmış eğer açık olan bir sunucu varsa oradan yapılabilirmiş tek tek denemek lazım dedimki uğraşılmaz.

Vaktini almiyayım uzun lafın kısası kullandığın operatör nedir diye sormak istiyorum.

Türk Telekom hocam. Ama artık bu yöntemi pek kullanmıyorum. KYK yurdunda fazlasıyla iyi oluyordu.

Turkcell illa ki kapatıyor bu yöntemi. Ayrıca yanlışım yoksa 2018'de böyle sosyal medya paketleri pek yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…