VPN ile sınırsız internet nasıl oluyor?

Özelden yardımlaşma yasak. Ne konu hakkında sorunuz var?
Hocam ttl değerini soracaktım. Normal tether programlari yada proxy uzerinden verince de calisiyor sistem ancak sanki hiz daha düşük oluyor. Ttl 65 yapilirsa birebir telefondaki hiz paylasim yaptigim cihazlarda da alinir mi? Birde ttl 65 icin bir dokuman bulamadim samsung m52 5g telefonum var nasil yapabilirim?

Türk Telekom Prime sınırsız sosyal. Vpnjantit üzerinden 7 günlük bir kullanıcı adı alıyorum. V2rayng uygulaması üzerinden de gelen Config'i yapıştırıyorum. VPN'i açmadan önce import ettiğimiz Config'i düzeltme kısmına girip aşağıya hangi uygulamadan sınırsız istiyorsak SNI kısmına onu yazıyoruz. Ben genelde WhatsApp üzerinden yaptığımdan. "c.whatsapp.net" yazıyorum. İsterseniz sınırsız YouTube varsa direkt "m.youtube.com" da yazabilirsiniz. En son olarak en aşağıda "allow insecure" ayarını False'dan true yapıyoruz ve kaydedip çalıştırıyoruz. Bu olayla gelen giden ne kadar trafik varsa seçtiğimiz sınırsız uygulama üzerinden tünelliyoruz böylece gerçek anlamda sınırsız internetimiz oluyor. Kullandığım ROM'da VPN paylaşma bulunuyor ve Root'da olduğu için Ttl'i 65, VPN paylaşımını da açıyorum ve bilgisayarımda da sınırsız kullanıyorum. Ancak VPN yüzünden ping yüksek olacağından ötürü çok onlie oyun girmiyorum.

Hocam bu hala mümkün mü?

Hocam ttl değerini soracaktım. Normal tether programlari yada proxy uzerinden verince de calisiyor sistem ancak sanki hiz daha düşük oluyor. Ttl 65 yapilirsa birebir telefondaki hiz paylasim yaptigim cihazlarda da alinir mi? Birde ttl 65 icin bir dokuman bulamadim samsung m52 5g telefonum var nasil yapabilirim?
Root yoluyla yapabilirsiniz sadece. TTL değeri 65 olarak ayarlandığında hotspotta bu 64 TTL olarak geçecek ve sınırsızlar diğer cihazlarsa kullanılabilir olacaktır.

Hocam bu hala mümkün mü?
Birkaç ay önce çalışıyordu. Deneyebilirsiniz.

Ortaokul lisede çok kullandım. İlk çıkan android telefonlarda millet internetin i sini bulamazken ben bedavaya takılıyordum. Acaba hala var mı bu açıklar.

Türk Telekom Prime sınırsız sosyal. VPNjantit üzerinden 7 günlük bir kullanıcı adı alıyorum. V2rayNG uygulaması üzerinden de gelen Config'i yapıştırıyorum. VPN'i açmadan önce import ettiğimiz Config'i düzeltme kısmına girip aşağıya hangi uygulamadan sınırsız istiyorsak SNI kısmına onu yazıyoruz. Ben genelde WhatsApp üzerinden yaptığımdan. "c.whatsapp.net" yazıyorum. İsterseniz sınırsız YouTube varsa direkt "m.youtube.com" da yazabilirsiniz. En son olarak en aşağıda "Allow insecure" ayarını False'dan true yapıyoruz ve kaydedip çalıştırıyoruz. Bu olayla gelen giden ne kadar trafik varsa seçtiğimiz sınırsız uygulama üzerinden tünelliyoruz böylece gerçek anlamda sınırsız internetimiz oluyor. Kullandığım ROM'da VPN paylaşma bulunuyor ve Root'da olduğu için TTL'i 65, VPN paylaşımını da açıyorum ve bilgisayarımda da sınırsız kullanıyorum. Ancak VPN yüzünden ping yüksek olacağından ötürü çok onlie oyun girmiyorum.

Vpnjantit üzerinde Free OpenVPN'i mi seçmeliyiz?

Düşünüyoeumki Turkcell uygulamasına girmek internetsiz burada bir sınırsız paketmi söz konusu acaba bu adresi bulup.

Merhaba üstat bugün bir 6-8 saat uraştım Fizy TV+ gibi şeylerin internetini kullanmak için lakin öğrendimki Turkcell vekil yönlendirme işlerini 2018 de kapatmış eğer açık olan bir sunucu varsa oradan yapılabilirmiş tek tek denemek lazım dedimki uğraşılmaz.

Vaktini almiyayım uzun lafın kısası kullandığın operatör nedir diye sormak istiyorum.

Düşünüyoeumki Turkcell uygulamasına girmek internetsiz burada bir sınırsız paketmi söz konusu acaba bu adresi bulup.

Merhaba üstat bugün bir 6-8 saat uraştım Fizy TV+ gibi şeylerin internetini kullanmak için lakin öğrendimki Turkcell vekil yönlendirme işlerini 2018 de kapatmış eğer açık olan bir sunucu varsa oradan yapılabilirmiş tek tek denemek lazım dedimki uğraşılmaz.

Vaktini almiyayım uzun lafın kısası kullandığın operatör nedir diye sormak istiyorum.
Türk Telekom hocam. Ama artık bu yöntemi pek kullanmıyorum. KYK yurdunda fazlasıyla iyi oluyordu.

Turkcell illa ki kapatıyor bu yöntemi. Ayrıca yanlışım yoksa 2018'de böyle sosyal medya paketleri pek yoktu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı