Prime Video VPN kullanarak Prime Video'dan nasıl dizi izlenir?

Bilmemekle birlikte soruyorum ; neden vpn ile uğraşıyorsunuz da Apk ile halletmiyorsunuz ki işinizi ?
Yoksa burada apk'dan bahsetmekte mi yasak ?
Böyle hileli üçüncü taraf APK dosyaları hem hesap güvenliğini hem de cihaz güvenliğini tehlikeye atar.

Bir de Amazon Prime Video'nun APK ile bölge değişimi yok diye biliyorum.

Bilmemekle birlikte soruyorum ; neden vpn ile uğraşıyorsunuz da Apk ile halletmiyorsunuz ki işinizi ?
Yoksa burada apk'dan bahsetmekte mi yasak ?
Neden APK istiyorsunuz? APK, Android cihazlarda uygulamaların dosya türüdür. Örneğin, bilgisayarda bir oyun veya program kurmak istediğinizde .exe dosyasını kullanırsınız; Android cihazlarda ise bu işlem .apk dosyası ile yapılır. Muhtemelen burada Prime uygulamasının pro versiyonunu kastetmek istiyorsunuz, ancak bildiğim kadarıyla Prime'da böyle bir seçenek yok. Diyelim ki böyle bir seçenek var; Türkiye'de yaşadığınız için izlemek istediğiniz film Türkiye'de erişime kapalıysa VPN'e ihtiyaç duyabilirsiniz.

Bildiğiniz üzere Prime Video'nun VPN'e karşı bir koruması var, bu korumayı aşmanın bir yolu var mı? İzlemek istediğim dizi tek orada var, yabancılarda bile. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ben Urban VPN ve F-secure ile sürekli izliyorum. Urban VPN daha stabil ve 60 ülke var, ama her zaman olmuyor. Arada F-secure yi açıp izliyorum. İkisini de hep Amazon hem Netflix'te kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı