VPN kullanmak güvenli midir?

Ücretsiz VPN'ler çoğunlukla verilerinizden kullanır ama genel olarak şu video size yardımcı olacaktır karar verme konusunda.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

VPN servisi güvenilirse sorun olmaz. Proton güvenilirdir. VPN nin amacı sizin internet alışverişinizi şifreleyerek daha güvenli bir şekilde internete giriş yapmanızı sağlamak ve farklı konumlardan baglanti kurmanızı sağlamak. Ayrıca banka uygulamasında şifre girseniz de problem olmaz. Çünkü o uygulama içerisinde ayrı bir şifreleme yöntemiyle korunuyor o şifre. O paketi yakalasalar da kullanamazlar yani.

VPN servisi güvenilirse sorun olmaz. Proton güvenilirdir. VPN'nin amacı sizin internet alışverişinizi şifreleyerek daha güvenli bir şekilde internete giriş yapmanızı sağlamak ve farklı konumlardan baglanti kurmanızı sağlamak. Ayrıca banka uygulamasında şifre girseniz de problem olmaz. Çünkü o uygulama içerisinde ayrı bir şifreleme yöntemiyle korunuyor o şifre. O paketi yakalasalar da kullanamazlar yani.

VPN servisinden kasıt nedir hangisi güvenlidir

Yanlış bilgi vermek istemiyorum ama bizim yerel ISS'lereden daha çok güveniyorum VPN servislerine. Proton hem bizim ülkede değil hem de zero-log özelliği varmış, yanlış bilmiyorsam.

Güvenilirlik açısından bir problem yaratmazlar, ancak %100 gizlilik sağlamazlar. Özellikle ücretsiz VPN kullanıyorsanız oluk oluk veri çeker. Ha, bunu tek yapan VPN mi? Hayır. Kullandığınız işletim sistemi, kullandığınız tarayıcı, sisteminizde kullandığınız yazılımlar, hatta oynadığınız orijinal oyunlar bile veri çekiyor ve yeri geldiğinde bunu üçüncü taraflara teslim ediyor. Bu sebeple pek kafaya takmanıza gerek yok. Ücretsiz olarak en güveniliri Proton'dur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı