VPN önerisi

Ahmet06han

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd /
Meslek
Ogrenci
Arkadaşım ile VPN alma kararı aldık. Kaspersky VPN almayı düşünüyorum. Bilgisayar ve telefon için 2 ben 2 o kullacagız. Eger mantıklı olur ise ortak alabiliriz.

WARP dediğiniz VPN mi? Cloudfire DNS mi?

Kimse yine Mullvad dememiş. Mullvad alın. 5 cihaza kadar desteği bulunmakta. Şifre diye bir mantık yok, bir hesap ID'si var ve onu yazarak giriyorsunuz. Her ay ID'nizi yenileme şansınız var. Ücret her daim sabit €5.

WARP VPN oluyor. DNS olan 1.1.1.1. İkisi de çok benzer, sonuçta WARP uygulaması DNS'i de sunduğu için.

Peki Kaspersky VPN nasıl? Hem antivirüs hem de VPN ve fiyatı uyguna geliyor.

Kimse yine mullvad dememiş. Mullvad alın. 5 cihaza kadar desteği bulunmakta. Şifre diye bir mantık yok, bir hesap ID'si var ve onu yazarak giriyorsunuz. Her ay ID'nizi yenileme şansınız var. Ücret her daim sabit €5.

WARP VPN oluyor. DNS olan 1.1.1.1. ikisi de çok benzer, sonuçta WARP uygulaması DNS'i de sunduğu için.

5 euro aylık değil mi?

Cloudflare WARP, iki senedir kullanıyorum bir problem yaşamadım. Tavsiye ederim, hem mobil hem bilgisayar için seçenekleri mevcut.

Cloudflare WARP, VPN gibi internet bağlantınızı Cloudflare'in sunucuları üzerinden yolluyor ve bağlandığınız sunucu Cloudflare'in IP adresini görüyor. Fakat çıkış noktasını seçemiyorsunuz.
Kimse yine Mullvad dememiş. Mullvad alın. 5 cihaza kadar desteği bulunmakta. Şifre diye bir mantık yok, bir hesap ID'si var ve onu yazarak giriyorsunuz. Her ay ID'nizi yenileme şansınız var. Ücret her daim sabit €5.
Gizlilik aşırı önemli ise haklısınız fakat çoğu kullanıcı için ISS'den gizlenmek yeterli, RAM sunucular falan fark etmiyor. Port Forwarding kalkmasıyla torrent için de önerilemiyor. Bazı kullanıcılar için aylık 5 euro bile fazla gelebiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı