VPN Olmadan İnternet Erişimi Kısıtlı Olma Sorunu

mehmetfh16

Kilopat
Daha fazla  
1 haftadır çok can sıkan bir problem ile karşı karşıyayım. Bilgisayarım modeme uzak olduğu için Wi-Fi ile bağlanıyorum. (1 Hafta öncesine kadar Wi-Fi ile bağlanmamda bir problem oluşmuyordu) Ama artık internet erişimim kısıtlanmış gibi.
Windows güncellemeleri, ekran kartı güncellemeleri, Steam anasayfa, Instagram, vb. bir çok ilgili platformlara ve sunuculara erişim sağlayamıyorum. HitmanPro yazılımını zor bela VPN kullanarak indirdim tarama yapmak istedim ancak o da internete bağlanamadığı için tarama yapamadı. Oynadığım oyunlar sunuculara bağlanamıyor. Facebook ve Youtube gibi sitelere girebiliyorum ancak belirttiğim gibi Instagram'a girmiyor tarayıcı. Tarayıcı kaynaklı bir problem olduğunu düşünmüyorum çünkü yazılımlar dahi sunucularına bağlanamıyor.

1. ipconfig /displaydns
  2. ipconfig /flushdns
  3. ipconfig /release
  4. ipconfig /renew
  5. exit

Bu kodlar ile DNS sıfırladım fayda etmedi. Yazılımlara güvenlik duvarı üzerinden izin verdim fayda etmedi. Güvenlik duvarını kapattım fayda etmedi. Modem arayüzüne girip güvenlik duvarını kapattım fayda etmedi. Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. Hapishanede gibiyim

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 için Ağ sıfırlama aracını kullanabilirsin. Ayarlar - Ağ ve İnternet - Durum menüsünün en altında ulaşabilirsin. Alternatif olarak WIN + R yazarak Çalıştır'ı açın ve ms-settings:network-status komutunu çalıştırabilirsin. Bu seçeneği kullandığınız zaman tüm ağ bağdaştırıcılarınız kaldırılacak, bunlara ait ağ özellik ayarları sıfırlanacak. Daha sonra ağ bağdaştırıcıları yeniden yüklenecek.

Modemi yeniden başlatın.
Güvenlik duvarlarını açın.
Windows 10 Teslim iyileştirmeyi kapatın. Konuda Recep Baltaş ve Mert'in söylediklerini uygulayın.
[Çözüm] Windows 10 "Teslim En İyileştirme" Ağ Kullanımı Sorunu

Bağlantıdaki yazılım ile tarama işlemini gerçekleştirin.
Complete Internet Repair ile İnternet Bağlantı Ayar Onarımı

Tarayıcının geçmişini temizleyin.

Tarayıcıda kullandığınız eklentileri kaldırın. VPN yazılımları kaldırın.

Bakım yönergelerini uygulayın.
Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi

Sorun, yönergelerinizi uygulamama rağmen devam etmektedir. Bilgisayarımda hiç bir zaman VPN yazılımları kullanmadım, saadece bu sorun başladığında Operanın kendi VPN özelliğini kullandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…