kerosene Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 1.413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Ağustos 2024 #1 Esenlikler. Turbo VPN Lite kullanıyorum. VPN kullandığımda sadece Instagram için çalışmasını ayarlayabilir miyim?
Esenlikler. Turbo VPN Lite kullanıyorum. VPN kullandığımda sadece Instagram için çalışmasını ayarlayabilir miyim?
Çözüm Atakan K 4 Ağustos 2024 kerosene dedi: Esenlikler. Turbo VPN Lite kullanıyorum. VPN kullandığımda sadece Instagram için çalışmasını ayarlayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet, uygulama ayarlarından tünel uygulamalarını seçebilirsin.
kerosene dedi: Esenlikler. Turbo VPN Lite kullanıyorum. VPN kullandığımda sadece Instagram için çalışmasını ayarlayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet, uygulama ayarlarından tünel uygulamalarını seçebilirsin.
7 732017 Decipat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.184 Çözümler 7 4 Ağustos 2024 #2 kerosene dedi: Esenlikler. Turbo VPN Lite kullanıyorum. VPN kullandığımda sadece Instagram için çalışmasını ayarlayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
kerosene dedi: Esenlikler. Turbo VPN Lite kullanıyorum. VPN kullandığımda sadece Instagram için çalışmasını ayarlayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.065 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #3 kerosene dedi: Esenlikler. Turbo VPN Lite kullanıyorum. VPN kullandığımda sadece Instagram için çalışmasını ayarlayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet, uygulama ayarlarından tünel uygulamalarını seçebilirsin. Artı 1 Eksi Çözüm
kerosene dedi: Esenlikler. Turbo VPN Lite kullanıyorum. VPN kullandığımda sadece Instagram için çalışmasını ayarlayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet, uygulama ayarlarından tünel uygulamalarını seçebilirsin.
normalbiradam456 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 2.424 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 Laptop CPU: Ryzen 5 7535HS RAM: 16 GB Disk: 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #4 kerosene dedi: Esenlikler. Turbo VPN Lite kullanıyorum. VPN kullandığımda sadece Instagram için çalışmasını ayarlayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Onun yerine 1.1.1.1 adlı uygulamayı kullanabilirsin. Hem internetin yavaşlamaz hemde Instagram’a girebilirsin. VPN değil kendisi bir DNS. Hala Türkiye’den girmiş olacaksın uygulamaya yani. Artı 0 Eksi
kerosene dedi: Esenlikler. Turbo VPN Lite kullanıyorum. VPN kullandığımda sadece Instagram için çalışmasını ayarlayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Onun yerine 1.1.1.1 adlı uygulamayı kullanabilirsin. Hem internetin yavaşlamaz hemde Instagram’a girebilirsin. VPN değil kendisi bir DNS. Hala Türkiye’den girmiş olacaksın uygulamaya yani.
KS KS kerosene Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 1.413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Ağustos 2024 #5 Atakan K dedi: Evet, uygulama ayarlarından tünel uygulamalarını seçebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğin seçenek yok ama normal sürümde muhtemelen vardır teşekkür ederim. normalbiradam456 dedi: Onun yerine 1.1.1.1 adlı uygulamayı kullanabilirsin. Hem internetin yavaşlamaz hemde Instagram’a girebilirsin. VPN değil kendisi bir DNS. Hala Türkiye’den girmiş olacaksın uygulamaya yani. Genişletmek için tıkla... Bakarım. Artı 0 Eksi
Atakan K dedi: Evet, uygulama ayarlarından tünel uygulamalarını seçebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğin seçenek yok ama normal sürümde muhtemelen vardır teşekkür ederim. normalbiradam456 dedi: Onun yerine 1.1.1.1 adlı uygulamayı kullanabilirsin. Hem internetin yavaşlamaz hemde Instagram’a girebilirsin. VPN değil kendisi bir DNS. Hala Türkiye’den girmiş olacaksın uygulamaya yani. Genişletmek için tıkla... Bakarım.
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.065 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #6 kerosene dedi: Bahsettiğin seçenek yok ama normal sürümde muhtemelen vardır teşekkür ederim. Bakarım. Genişletmek için tıkla... Evet, normal sürümünde var. Lite yazısını görmemişim kusura bakma. Artı 0 Eksi
kerosene dedi: Bahsettiğin seçenek yok ama normal sürümde muhtemelen vardır teşekkür ederim. Bakarım. Genişletmek için tıkla... Evet, normal sürümünde var. Lite yazısını görmemişim kusura bakma.