Evet, uygulama ayarlarından tünel uygulamalarını seçebilirsin.Esenlikler. Turbo VPN Lite kullanıyorum. VPN kullandığımda sadece Instagram için çalışmasını ayarlayabilir miyim?
Hayır.Esenlikler. Turbo VPN Lite kullanıyorum. VPN kullandığımda sadece Instagram için çalışmasını ayarlayabilir miyim?
Evet, uygulama ayarlarından tünel uygulamalarını seçebilirsin.Esenlikler. Turbo VPN Lite kullanıyorum. VPN kullandığımda sadece Instagram için çalışmasını ayarlayabilir miyim?
Onun yerine 1.1.1.1 adlı uygulamayı kullanabilirsin. Hem internetin yavaşlamaz hemde Instagram’a girebilirsin.Esenlikler. Turbo VPN Lite kullanıyorum. VPN kullandığımda sadece Instagram için çalışmasını ayarlayabilir miyim?
Bahsettiğin seçenek yok ama normal sürümde muhtemelen vardır teşekkür ederim.Evet, uygulama ayarlarından tünel uygulamalarını seçebilirsin.
Bakarım.Onun yerine 1.1.1.1 adlı uygulamayı kullanabilirsin. Hem internetin yavaşlamaz hemde Instagram’a girebilirsin.
VPN değil kendisi bir DNS. Hala Türkiye’den girmiş olacaksın uygulamaya yani.
Evet, normal sürümünde var. Lite yazısını görmemişim kusura bakma.Bahsettiğin seçenek yok ama normal sürümde muhtemelen vardır teşekkür ederim.
Bakarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.