VPN split tunneling nasıl yapılır?

Onur Polat

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Discord'a girmeye çalışıyorum ama VPN split tunneling nasıl yapılır bilmiyorum bilen varsa açıklayabilir mi? Sanırım Kaspersky diye bir uygulamadan yapılıyormuş ama ücretli bir uygulama bunun bedava olan bir tekniği var mı acaba?

Arkadaşlar Discord'a girmeye çalışıyorum ama VPN split tunneling nasıl yapılır bilmiyorum bilen varsa açıklayabilir mi? Sanırım Kaspersky diye bir uygulamadan yapılıyormuş ama ücretli bir uygulama bunun bedava olan bir tekniği var mı acaba?

GoodbyeDPI turkey kullan aradığın şey bu.

Biliyorum istediğin tam olarak bu değil ama şu an proton vpni telefon uygulamasından alırsan aylık 10 liraya denk geliyor ve aynı hesabı bilgisayarda açıp kullanabilirsin. Sonraki ay yenilenmeden üyeliğini iptal etmeyi unutmazsan bir sıkıntı yaşamazsın. Ben Kaspersky kullandım ama çoğu kişi dahil bende de vanguard lol açmama izin vermiyordu split tunneling açık olmasına rağmen. Protonunki hiç öyle bir sıkıntı yaşatmadı. VPN alternatifi düşünürsen bu indirim varken bunu öneririm.

merhaba bu rehberde anlattım, konuda birkaç düzeltme ve başka bir kullanıcının ip temelli değil de uygulama temelli yapmayı özetlediği (sizin kullanım alanınız için daha iyi olabilir) yorumlar var.

bedavaya yapabilirsiniz ya da aylık 10TL'ye Warp premiumla daha hızlısını yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı